ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Βουίζει ο δήμος! -…Σιγή ιχθύος από τον Μανάβη! -“Εύγε” στον υποψήφιο…

Απευθυνόμαστε πλέον στον υποψήφιο δήμαρχο Βέλου- Βόχας Θ. Μανάβη μιας και πέρασαν οι μέρες και δεν είδαμε κάποια ανακοίνωσή του μετά την ανάρτηση της korinthiannews.gr την περασμένη Παρασκευή!

Αφορά την περίπτωση στελέχους τους συνδυασμού του από το Ζευγολατιό το οποίο αναζήτησε για να συλλάβει η αστυνομία την περασμένη εβδομάδα για εργασίες που έγιναν στο σπίτι του (διάνοιξης γεώτρησης) χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά! Τη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του ο ίδιος απουσιάζει και έτσι ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ!

…Βουίζει το Ζευγολατιό και όλος ο δήμος αυτή τη στιγμή ΤΟΣΟ για το στέλεχος του Μανάβη ΟΣΟ και για τον υποψήφιο δήμαρχο που δεν έβγαλε έως τώρα μία ανακοίνωση!!!

Ρωτάμε λοιπόν σήμερα ευθέως τον Θ. Μανάβη:

Γνωρίζετε ότι το στέλεχός σας το αναζήτησε η αστυνομία για να το συλλάβει για εργασίες που γίνονταν στο σπίτι του;

1.Αν όχι, τότε μπορείτε να πείσετε έστω στο ελάχιστο τους ψηφοφόρους σας ότι μπορείτε να διοικήσετε ένα δήμο αν δεν ξέρετε …τι συμβαίνει με τα στελέχη του ίδιου σας του συνδυασμού;

2.Αν ναι, προσπαθείτε να αποφύγετε να ενημερώσετε τους δημότες σας μήπως και “κοπάσει” ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί μετά την αποκάλυψη της korinthiannews.gr; Ακόμα δηλαδή χειρότερα τα πράγματα για εσάς και το συνδυασμό σας απέναντι στους ψηφοφόρους σας! …Μάταιος κόπος δηλαδή!

Ο Θ. Μανάβης βγάζει ένα σωρό ανακοινώσεις …με πολλά ΘΑ, προβολή των υποψηφίων του και αιχμές κατα της δημοτικής αρχής (που οι περισσότερες …απλά κάνουν θόρυβο). Για θέματα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ που αφορούν τα στελέχη του όπως το παραπάνω ΑΔΥΝΑΤΕΙ να πάρει θέση; Τον ανακοίνωσε κιόλας πρόσφατα και στο ψηφοδέλτιο του!!! Αυτά βλέπουν οι δημότες…

Ήδη πέρασαν 7 μέρες από το αστυνομικό ρεπορτάζ της korinthiannews.gr. Αύριο θα είναι η 8η! Συνεχίστε να μην απαντάτε …και οι εκλογές πλησιάζουν!

Αυτά για σήμερα…

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση της korinthiannews.gr της περασμένης Παρασκευής: ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: …Έσκασε “βόμβα” στο Ζευγολατιό! -Η αστυνομία αναζητά υποψήφιο!!! -Άνοιγε παράνομα γεώτρηση στο σπίτι του! -Ποιος συνελήφθη!

Εκπτώσεις σε τέτοια θέματα δεν κάνουμε! Έχουμε κάνει ρεπορτάζ και έχουμε όλα τα στοιχεία για ότι γράφουμε! Κάνουμε λοιπόν σαφές προς όλους όποιος έχει να πει κάτι να το γράψει ΕΠΩΝΥΜΑ αναλαμβάνοντας και την ΕΥΘΥΝΗ των όσων λέει και γράφει!