ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: «Και θάλασσα ΘΑ σας φέρω»

…Ωραία αρχή για τον υποψήφιο δήμαρχο Βέλου- Βόχας Θ. Μανάβη! Κάλεσε τα τοπικά ΜΜΕ σε συνέντευξη τύπου για να τους ανακοινώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος και φάνηκε πολλά υποσχόμενος και με πολλά ΘΑ!!! Μας θύμισε κάποιες παλιές ταινίες με πολιτικούς που έλεγαν: «Και θάλασσα θα σας φέρω».

Αυτός βέβαια αναφέρθηκε στο νερό της Στυμφαλίας βγάζοντας και σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναγράφοντας: «Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα με δήμαρχο τον Θανάση Μανάβη ο δήμος Βέλου Βόχας θα πιει νερό από τη Στυμφαλία. Τελεία και παύλα»

…Το πως θα τα κάνει όμως όλα αυτά είναι απορίας άξιο!!!

Με κάτι τέτοιες δηλώσεις (δεν ξέρουμε πόσους μπορεί να έπεισαν!) …και τραπεζώνοντας στη συνέχεια τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου ο Θ. Μανάβης ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα! …Μιλάμε για δυνατό ξεκίνημα! Καλή συνέχεια…

ΣΣ. Από την άλλη να σημειώσουμε ότι η δημοτική αρχή του Παπακυριάκου κάνει λάθη και μετράει σοβαρές απώλειες στελεχών στο συνδυασμό, κάτι το οποίο …δεν περνάει στα ψιλά γράμματα!

Πληροφορούμαστε πολλά να συμβαίνουν στο δήμο Βέλου- Βόχας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τα οποία θα αναφέρουμε …σε άλλη ανάρτησή μας!