ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Λάθος δρόμο πήρε η αντιπολίτευση! …Έτσι θα ρίξει τον δήμαρχο;

Η κριτική που κάνουν κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Βέλου- Βόχας είναι …να απορεί κανείς! Προσπαθώντας να πλήξουν τη δημοτική αρχή αρχή του Παπακυριάκου, τουλάχιστον έτσι νομίζουν, λένε και γράφουν πράγματα τα οποία …ίσως το κάνουν απλά για να το κάνουν!

Μετά τον Β. Τρωγάδη ήρθε και η ανάρτηση του Θ. Μανάβη να κάνει αντιπολίτευση για το θέμα της ξηρασίας, κάτι το οποίο απασχολεί και σχεδόν όλους τους δήμους του νομού!!!

Κάθε καλοκαίρι, σχεδόν όλοι οι παραλιακοί δήμοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα ξηρασίας! Δεν συμβαίνει αυτό μόνο στο δήμο Βέλου- Βόχας και φυσικά δεν φταίει μόνο η δημοτική αρχή, όπως ίσως θέλουν κάποιοι να το παρουσιάσουν!

Για παράδειγμα στα χωριά του γειτονικού δήμου Σικυωνίων ξέρετε τι συμβαίνει κάθε καλοκαίρι; …Ατελείωτες οι ώρες που μένουν χωρίς νερό οι κάτοικοι! Την στιγμή μάλιστα που στον συγκεκριμένο δήμο ανήκει γεωγραφικά η Στυμφαλία, η οποία όμως ΔΕΝ υδροδοτεί τα χωριά του δήμου Σικυωνίων αλλά του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ!!!

Και τώρα εκεί στη Βόχα προσπαθούν να πλήξουν κάποιοι τον Παπακυριάκο πατώντας σε ένα θέμα το οποίο είναι κοινωνικά ευαίσθητο και ταλαιπωρεί πολύ κόσμο και αφορά την κήρυξη του δήμου Βέλου-Βόχας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της ξηρασίας και της λειψυδρίας!

Το έγγραφο του Παπακυριάκου …έπιασε τόπο!

Η δημοτική αρχή του δήμου Βέλου Βόχας και ο δήμαρχος πριν λίγες μέρες έβγαλαν ανακοίνωση γιατί το έγγραφο του δημάρχου έπιασε τόπο και ο δήμος κυρήχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Βέλου-Βόχας, λόγω της παρατεταμένης λειψυδρίας που επικρατεί στην περιοχή. Μετά από αίτημα του δημάρχου Βέλου-Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αναγνωρίστηκε – επιτέλους – η δυσμενής, λόγω των καιρικών συνθηκών και της κλιματικής αλλαγής – κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει όλος ο υδροφόρος ορίζοντας της περιοχής του δήμου Βέλου-Βόχας και έγινε δεκτή η κήρυξη σε έκτακτη ανάγκη…”

ΣΣ. Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν ότι θα κερδίσουν τις εκλογές κάνοντας τέτοιου είδους κριτική …είναι δικό τους θέμα! Με το ΘΑ που λέει κάποιος υποψήφιος προεκλογικά …μπορεί να φέρει θάλασσα και στη ΣΤΙΜΑΓΚΑ! Το θέμα είναι στην πράξη τι γίνεται…

Κ.Ν