ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Με καλή παρέα!

Η ανάρτηση που έκανε ο δήμαρχος Βέλου- Βόχας Α. Παπακυριάκος:

Ο δήμαρχος φαίνεται ευδιάθετος να διασκεδάζει με καλή παρέα, όπως και ο ίδιος αναφέρει!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται ποιες αποφάσεις θα πάρει στο εξής ο Α. Παπακυριάκος μετά και το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Ο δήμαρχος έχει δεχτεί ατελείωτα μηνύματα αγάπης από τους συμπολίτες του οι οποίοι τον στήριζαν και εξακολουθούν να τον στηρίζουν, ακόμα και μετά την ήττα στις εκλογές!

Ο Παπακυριάκος έδωσε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, δεν είναι άτομο το οποίο προκαλεί και δέχεται πολλές πιέσεις από φίλους του να συνεχίσει τον αγώνα για το καλό του δήμου.

Σίγουρα επι θητείας του Πακακυριάκου όλα αυτά τα χρόνια έγιναν λάθη αλλά έγινε και έργο! Έργο το οποίο ίσως δεν φάνηκε όπως πρέπει στους δημότες του και αυτό είναι λάθος του δημάρχου καθώς το επικοινωνιακό κομμάτι (προβολή του, ΜΜΕ) …δεν το έχει!

Τις οριστικές αποφάσεις του θα τις ανακοινώσει ο Α. Παπακυριάκος το επόμενο διάστημα! Αυτό που βιώνει τώρα είναι η αγάπη του κόσμου έστω και αν οι εκλογές τελείωσαν! Και αυτό είναι που έχει ιδιαίτερη σημασία και δεν το συναντάει εύκολα κάποιο πολιτικό πρόσωπο, ειδικά μετά από μία ήττα!

Κ.Ν