ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Με μία λέξη: …Το τερμάτισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θ. Μανάβης! -Απευθύνθηκε στους δημότες του κάνοντας αντιγραφή το κείμενο άλλου υποψηφίου και το παρουσίασε ως δικό του!!!

Με μία λέξη: …Το τερμάτισε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέλου-Βόχας Θ. Μανάβης!

Θεωρούμε ότι ο Θ. Μανάβης δεν ξεχωρίζει για την ευχέρεια λόγου, όπως άλλοι υποψήφιοι! Όταν βρίσκεται σε μία εκδήλωση ή συγκέντρωση απευθύνεται στους δημότες κυρίως με αυτά που έχει γράψει στο χαρτί …ή του τα έχουν γράψει!

Αλλά να φτάσει στο σημείο ένας υποψήφιος να διαβάζει το λόγο που έχει ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ από άλλον υποψήφιο (μιλάμε αυτολεξεί) …αυτό μάλλον αποκτά όχι Κορινθιακή αλλά πανελλαδική πρωτοτυπία!

Σήμερα δεν χρειάζονται ούτε πολιτικές αναλύσεις ούτε τίποτα!

Θα δημοσιεύσουμε αρχικά το κείμενο του Θ. Μανάβη και στη συνέχεια το κείμενο του υποψήφιου δημάρχου Αλμυρού Χ. Καραζούπη που δημοσιεύτηκε στην ertnews.gr στις 08 Φεβρουαρίου 2019 (πριν 4 χρόνια δηλαδή)!!!

Διαβάζοντας τα δύο κείμενα οι δημότες του δήμου θα δουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ το copy paste από τον Θ. Μανάβη!!!

Απλά αναρωτιόμαστε πως θα πείσει τους δημότες ο Θ. Μανάβης ότι είναι σε θέση να διοικήσει ένα δήμο από τη στιγμή που και οι προεκλογικοί του λόγοι είναι πιστή αντιγραφή άλλων υποψηφίων!!! Την απάντηση θα κληθεί να την δώσει ο ίδιος…

Και επειδή όπως λέει και ο λαός μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, δείτε παρακάτω τα δύο κείμενα.

Αρχικά το κείμενο του Θ. Μανάβη αυτούσιο όπως δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο facebook τις προηγούμενες μέρες:

Και τώρα δείτε ένα μέρος του κειμένου του υποψήφιου δημάρχου Αλμυρού Χ. Καραζούπη που δημοσιεύτηκε στην ertnews.gr στις 08 Φεβρουαρίου 2019 (πριν 4 χρόνια δηλαδή)!!! …Πάλι καλά που δεν έγινε αντιγραφή όλου του κειμένου του Χ. Καραζούπη από τον υποψήφιο δήμαρχο Βέλου- Βόχας Θ. Μανάβη!!!

Δείτε το:

Και τώρα που διαβάσατε τα παραπάνω δύο κείμενα και βγάλατε τα συμπεράσματά σας αναρωτιόμαστε:

-Όταν έχεις το όποιο όραμα για τον δήμο…
-Όταν απευθύνεσαι στον τόπο σου…
-Όταν εκφράζεις τα πιστεύω σου…
-Όταν όλα αυτά τα λες από την ψυχή σου…
-Όταν σε απασχολεί ο τόπος σου…
-Όταν, όταν, όταν…

Και τελικά εντάξει, μπορεί να μην έχει κάποιος το επικοινωνιακό χάρισμα όπως άλλοι και για να τα πει, να χρειάζεται μία βοήθεια (δεν είναι όλοι ρήτορες), …αλλά η αντιγραφή του κειμένου που λες από άλλον υποψήφιο …αυτό δεν μαζεύεται με τίποτα! Πως να πείσει μετά τους δημότες του κάποιος υποψήφιος, ότι αξίζει να τον εμπιστευτούν;

Κ.Ν