ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Σε πανικό ο Θ. Μανάβης; -…Τι δείχνει η ανάρτησή του για το νερό;

Προκαλεί πολλά ερωτηματικά η παρακάτω ανάρτηση από τον υποψήφιο δήμαρχο του δήμου Βέλου- Βόχας Θ. Μανάβη σχετικά με την γεώτρηση που χτυπάει ο δήμος στο Χαλκί!

Διαβάζοντας προσεχτικά την ανάρτηση του Θ. Μανάβη αναρωτιόμαστε μήπως οι κινήσεις του δείχνουν πανικό!

Μήπως δεν θέλουν να πετύχει η γεώτρηση στο Χαλκί …για προεκλογικούς λόγους; 

Δεν θέλουν άραγε να ξεδιψάσει ο δήμος, να λυθεί το πρόβλημα; Δεν βλέπουν ότι η λειψυδρία υπάρχει παντού; Ένα θέμα δηλαδή που αντιμετωπίζουν όλοι οι δήμοι της Ελλάδας αλλά και σχεδόν όλοι οι δήμοι της Κορινθίας!!! 

Μήπως όλα αυτά δείχνουν ΠΑΝΙΚΟ στο συνδυασμό του Θ. Μανάβη και στον υποψήφιο δήμαρχο;

Τόσο έντονη κριτική για το θέμα του νερού αν δεν κάνουμε λάθος μόνο στο δήμο Βέλου -Βόχας το παρατηρούμε!

Ακόμα και στο γειτονικό δήμο Σικυωνίων που ο Σταματόπουλος …τα έχει κάνει θάλασσα τόσα χρόνια με το νερό τέτοια κριτική δεν έχει δεχτεί!!! Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι υπάρχουν συχνά προβλήματα ειδικά σε χωριά του Κιάτου ενώ ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος και οι συνεργάτες του τόσα χρόνια “παρακολουθούν” το νερό της Στυμφαλίας που υδροδοτεί το δήμο Κορινθίων!!!

…Και τα ακούει περισσότερο ο Παπακυριάκος στο δήμο Βέλου- Βόχας που το παλεύει όσο μπορεί για να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο το πρόβλημα που όλοι γνωρίζουν!!!

Με την ευκαιρία να δημοσιεύουμε και την ανάρτηση του δημάρχου Βέλου- Βόχας Α. Παπακυριάκο που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα:

Όλοι σχεδόν οι δήμαρχοι στην Κορινθία αλλά και στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με το νερό! Η λειψυδρία έχει οδηγήσει σε αυτά τα αποτελέσματα!

Το θέμα είναι οι δήμαρχοι να είναι δραστήριοι για να μπορούν να βρουν λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο για τους δημότες τους.

Όπως ο δήμαρχος Βέλου- Βόχας που κάνει ότι είναι δυνατόν για να περιορίσει το πρόβλημα. Ανεξάρτητα ποιο είναι το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα αν έχουν γίνει κατα το παρελθόν κάποια λάθη ή μη, ο δήμαρχος το προσπαθεί πάντως όσο γίνεται και φαίνεται.

Δείτε παρακάτω και την ανάρτηση του Θ. Μανάβη στο δήμο Βέλου- Βόχας που προκαλεί πολλά ερωτηματικά! Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει και απάντηση από τον ίδιο τον δήμαρχο!

Η ανάρτηση του Θ. Μανάβη:

Κ.Ν