ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Σημαντική αυτοδιοικητική εξέλιξη μέσα στο καλοκαίρι

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μία σημαντική αυτοδιοικητική εξέλιξη στο δήμο Βέλου- Βόχας ήταν η απόσυρση του Β. Τρωγάδη από τις εκλογές του Οκτώβρη.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η εν λόγω υποψηφιότητα είχαμε εκφράσει τους προβληματισμούς μας για το αν θα φτάσει μέχρι τις εκλογές! Και τελικά οι εξελίξεις μας επιβεβαίωσαν.

Ο Β. Τρωγάδης στην παρακάτω αναφορά του ξεκαθαρίζει ότι ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και φυσικά ΔΕΝ θα συμπεριληφθεί σε κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο. Έντιμη και ξεκάθαρη η στάση του

Κατά τα άλλα στο δήμο Βέλου- Βόχας δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό εντός του καλοκαιριού εκτός του ότι ο δήμαρχος Α. Παπακυριάκος (ακόμα και μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού) έκανε και νέα ανοίγματα σε άτομα τα οποία θα τον στηρίξουν ενώ στις προηγούμενες εκλογές ήταν απέναντί του! Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν εν ενεργεία δήμαρχο! Και ο Παπακυριάκος έχει δείξει ότι ξέρει από εκλογές και το αποδεικνύει την κατάλληλη ώρα όταν κάποιοι προσπαθούν …με λόγια στον αέρα να κάνουν θόρυβο!

Η ανακοίνωση του Β. Τρωγάδη:

Κ.Ν