ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Συναντάει υπουργούς ο Μανάβης για το πρόβλημα του νερού και λέει ότι τα αποτελέσματα των συναντήσεων είναι θετικά!!! -…Στην πράξη όμως τι γίνεται;

Από το δήμο Βέλου-Βόχας ανακοινώνεται:

«Στα πλαίσια των διαδοχικών συναντήσεων του Δημάρχου κ.Αθανασίου Μανάβη ,με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα λειψυδρίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση ,στο υπουργείο Εσωτερικών, μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ.ΘεόδωρουΛιβάνιου ,του Υφυπουργού Πολιτισμού κ.Χ. Δήμα και του δημάρχου Βέλου Βόχας κ.Αθανάσιου Μανάβη .

Το κλίμα καθώς και τα αποτελέσματα της συνάντησης ήταν άκρως ικανοποιητικά ,το ολοκληρωμένο και σαφές πρόγραμμα που κατέθεσε ο δήμαρχος απέδειξε τη σοβαρότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων στους υπουργούς.

Η νέα δημοτική αρχή πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις επανακτά το κύρος και την αξιοπιστία για το Δήμο μας.

Την Παρασκευή 09.02.2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση ,στη Προεδρεία της Κυβέρνησης, μεταξύ του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Αθανάσιου Κοντογεώργη , και του δημάρχου Βέλου-Βόχας κ. Αθανάσιου Μανάβη.

Κύρια θέματα της συζήτησης αποτέλεσαν η ένταξη των έργων που αφορούν το μεγάλο πρόβλημα λειψυδρίας στο Δήμο μας καθώς και η αποπεράτωση του Δημαρχείου.

Τα  αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά για τα θέματα του Δήμου μας εφόσον ο υφυπουργός αντιλήφθηκε πλήρως το ολοκληρωμένο και σοβαρό πρόγραμμα υλοποίησης που κατέθεσε ο Δήμαρχος”.

ΣΣ. Συναντάει υπουργούς ο Θ. Μανάβης για το πρόβλημα του νερού στο δήμο και λέει ότι τα αποτελέσματα των συναντήσεων είναι θετικά! Στην πράξη όμως τι γίνεται είναι το ζητούμενο! Γιατί ο Μανάβης έδωσε αρκετές υποσχέσεις στο θέμα του νερού και τώρα πρέπει να τις υλοποιήσει! Οι δημότες περιμένουν…

Κ.Ν