ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Τα κλοπιμαία από τον αγροτικό συνεταιρισμό Άσσου βρέθηκαν σε επιχείρηση στις Κρήνες! -Ποιοι συνελήφθησαν…

Αν η κινητοποίηση της αστυνομίας είναι άμεση και μεθοδική φέρνει αποτελέσματα. Για το λόγο αυτό βρέθηκε και ένα μέρος των κλοπιμαίων από τον αγροτικό συνεταιρισμό Άσσου (που αναφέραμε σε χθεσινή ανάρτηση).

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr σε έλεγχο που έγινε σε επιχείρηση σκραπ στις Κρήνες στο δήμο Βέλου- Βόχας συνελήφθησαν ένας Πακιστανός και ένας ανήλικος ως προσωρινά υπεύθυνοι. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αναζητείται

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο άτομα, 24χρονος αλλοδαπός και ανήλικος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να λειτουργούν ως προσωρινά υπεύθυνοι επιχείρηση συλλογής μετάλλων (Σκράπ) ιδιοκτησίας ατόμου, ο οποίος αναζητείται και να στερούνται άδεια λειτουργίας.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν τμήματα μετάλλων από μηχανήματα, που όπως προέκυψε, είχαν αφαιρεθεί την 18.3.2023 από Αγροτικό Συνεταιρισμό σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου – Βόχας».

Κ.Ν