ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Το κακό παράγινε! -ΞΑΝΑ φωτιά στον εξωτερικό χώρο του πρώην συσκευαστηρίου “ΠΑΣΧΑΛΗΣ”

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική υπηρεσία μας ανέφεραν μεταξύ άλλων:

“Το απόγευμα της Δευτέρας και ώρα 16:20 ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας για φωτιά στον εξωτερικό χώρο του πρώην συσκευαστηρίου “ΠΑΣΧΑΛΗΣ” στο δήμο Βέλου- Βόχας. Η φωτιά προκλήθηκε εξωτερικά του εργοστασίου καίγοντας διάφορα αντικείμενα- απορρίμματα. Χρειάστηκε η επέμβαση τριών οχημάτων της πυροσβεστικής και έξι πυροσβεστών. Η φωτιά έσβησε στις 18:14 και την προανάκριση έχει αναλάβει η πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου…”

Το κακό παράγινε!

Ειδικά τους τελευταίους μήνες κάθε 10 με 15 μέρες παρατηρείται φωτιά στο πρώην εργοστάσιο “ΠΑΣΧΑΛΗΣ” και μετά από τις φωτιές παρατηρούνται κλοπές από αθίγγανους (κλέβουν σίδερα)! Το πρώην εργοστάσιο …θυμίζει ξέφραγο αμπέλι! Σε λίγο δεν θα μείνει τίποτα! Δεν φταίνε όμως σε τίποτα οι κάτοικοι της περιοχής να εισπνέουν συνέχεια τους καπνούς από τις φωτιές που βάζουν κάθε τόσο οι επιτήδειοι! Οι αρχές καλούνται να βάλουν τέλος οριστικά σε αυτή την κατάσταση η οποία έχει κουράσει αρκετά!

ΣΣ. Μόλις πριν λίγες μέρες γράφαμε για τις κλοπές που πραγματοποιούνται στο χώρο από τους αθίγγανους (δείτε τη σχετική ανάρτηση: ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Αθίγγανοι “χτύπησαν” πάλι στο εργοστάσιο “ΠΑΣΧΑΛΗΣ”)

Κ.Ν