ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Υπέβαλε την παραίτησή του –Σωστή η κίνηση για τον Λ. Στεργιόπουλο…

Ο Λ. Στεργιόπουλος μετά από αρκετά χρόνια στην αντιπολίτευση πήρε την πρωτοβουλία και υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του στο δήμο Βέλου- Βόχας. Μία κίνηση που καταγράφεται στα θετικά του Λ. Στεργιόπουλου καθώς κάποια στιγμή χρειάζεται και η ανανέωση. Ο Στεργιόπουλος ότι ήταν να δώσει στην αντιπολίτευση το έδωσε.

Από τη Δημοτική Παράταξη Δήμου Βέλου-Βόχας «Το Μέλλον Σήμερα» αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της παράταξής μας στην οποία συζητήθηκαν διεξοδικά οι προοπτικές της και οι ενέργειες και δράσεις που απαιτούνται για τη διεύρυνση και ανανέωσή της.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας και δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Στεργιόπουλος πήρε την πρωτοβουλία και υπέβαλε την παραίτησή του από το διττό ρόλο του (επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος) ανοίγοντας πρώτος το δρόμο προς το μέλλον, την ανανέωση και τη διεύρυνση της παράταξης. 

Τον Λεωνίδα Στεργιόπουλο διαδέχεται ο Γιώργος Βουδούρης, ο οποίος αφ’ενός μεν είναι ο πρώτος επιλαχών για τη θέση του δημοτικού συμβούλου, αφ’ ετέρου ψηφίστηκε ως ο νέος επικεφαλής της παράταξης…”