ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Χρόνια στην αντιπολίτευση …και συνεχίζει!

Σε ανακοίνωση από τον Θ. Μανάβη στο δήμο Βέλου- Βόχας αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Με σεβασμό στους πολίτες θα ανταποκριθούμε πλήρως στα καθήκοντα ως αξιωματική αντιπολίτευση και θα εξασκήσουμε πλήρως τα δικαιώματα μας για να προχωρήσει μπροστά ο δήμος Βέλου-Βόχας.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου, θα δώσουμε στην δημοσιότητα τον σχεδιασμό και τις προτάσεις μας για την νέα τετραετία…»

ΣΣ. …Μία από τα ίδια δηλαδή! Ο Μανάβης και ο συνδυασμός του θα κάνουν αυτό που έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια! Θα ασκούν τα δικαιώματα τους …αλλά από την αντιπολίτευση! Το γιατί είναι στην αντιπολίτευση τόσα χρόνια το έχουν αναρωτηθεί άραγε;

0 Θ. Μανάβης για ακόμα μία φορά βρίσκεται στην αντιπολίτευση! Στις εκλογικές αναμετρήσεις με τον Παπακυριάκο πάντα χάνει! Δείχνει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τον Αννίβα!

Το γράφαμε και πριν τις εκλογές ότι ο Θ. Μανάβης δεν μπορεί να έχει κάποια τύχη για να γίνει δήμαρχος!

Αν θυμόμαστε καλά, λίγους μήνες πριν τις εκλογές ο Μανάβης και ο συνδυασμός του …μπαίνουν “δυναμικά” με συνεχείς “βαρύγδουπες” ανακοινώσεις ευελπιστώντας προφανώς ότι έτσι θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι γνωρίζουν! Δήμαρχος ο Παπακυριάκος και ο Μανάβης στην αντιπολίτευση!

Πολύ πιθανό αν δεν βρεθεί κάποια “ισχυρή” κάθοδος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Παπακυριάκος να κερδίσει ξανά και ας μην κάνει κάποιο αξιόλογο έργο!

Κ.Ν