ΒΕΛΟ: Ο φόβος της άτυχης Γαρυφαλλιάς… -Τι προβλέπει ο Αλ. Κούγιας

“Οι πρώτες της διακοπές μακριά από το σπίτι ήταν μοιραίες για την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Το κορίτσι που αγαπούσαν όλοι στο Βέλο Κορινθίας και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. Το κορίτσι που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της στη Φολέγανδρο.

Όλα έγιναν γιατί έχασαν το δρόμο; Αυτό ισχυρίζεται τώρα ο 30χρονος που έβαψε τα χέρια του με το αίμα της 26χρονης γυναίκας. Που, όπως ο ίδιος ομολόγησε, την έσπρωξε από ύψος τριών μέτρων στην περιοχή Λυγαγιά στη Φολέγανδρο. Μήπως δεν είναι μόνο αυτή η αιτία; Ο Αλέξης Κούγιας, νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του θύματος, αποκάλυψε ότι η Γαρυφαλλιά φοβόταν ότι ο σύντροφός της ίσως να παρακολουθούσε το κινητό της!

Η κοπέλα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, χτύπησε στα βράχια (είχε κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη) και ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα. Είτε όμως ήταν αναίσθητη είτε από τα χτυπήματα δεν μπορούσε να κολυμπήσει. Ο θάνατός της επήλθε από πνιγμό.

Ενώ ο 30χρονος, αμίλητος, έχει μεταφερθεί στον εισαγγελέα της Νάξου για να του απαγγελθούν κατηγορίες και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αιτία του φονικού ήταν ο τσακωμός με την 26χρονη γιατί… έχασαν το δρόμο τους. Και τότε ο 30χρονος έβγαλε το αυτοκίνητο από το δρόμο, το έριξε σε πλαγιά και όταν η σύντροφός του, έντρομη, κατέβηκε, την έσπρωξε δυο φορές. Και μετά, όταν την είδε αναίσθητη, αντί να τη βοηθήσει, έτρεξε να κρυφτεί…

Ο φόβος της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Ο Αλέξης Κούγιας, φίλος του πατέρα του θύματος, έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 26χρονης. Και μιλώντας στο MEGA το βράδυ της Κυριακής (18.07.2021) αποκάλυψε ότι η Γαρυφαλλιά, που γνώριζε τον δολοφόνο της εδώ και έναν χρόνο αλλά η σχέση τους μετρούσε κάποιους μήνες, φοβόταν ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της και τα μηνύματά της!

«Το τι έχει διαπιστώσει η αστυνομία, το τι έχει διαπιστωθεί επιστημονικά από την ιατροδικαστική έκθεση, από το DNA, τα αποτυπώματα θα το πληροφορηθούμε όταν θα έχουμε στα χέρια μας την δικογραφία. Η προανάκριση, διαδικαστικά, δεν έχει τελειώσει. Δυο αξιωματικοί του τμήματος διώξεως εγκλημάτων κατά της ζωής πήγαν στη Φολέγανδρο για να ολοκληρώσουν την δικογραφία. Προβλέπω ποια θα είναι η ποινική δίωξη, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η ποινή είναι ισόβια κάθειρξη», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας αρχικά.

Αποκάλυψε ότι σε επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του θύματος, εκείνη του αποκάλυψε δύο πληροφορίες. «Μου είπε ότι η γνωριμία της Γαρυφαλλιάς ήταν περίπου έναν χρόνο, εξελίχθηκε σε σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν έχουν γνωρίσει τον 30χρονο. Μου είπαν ότι είχαν μάθει πως είναι από καλή οικογένεια, ότι είχε σπουδάσει πληροφορική. Το τελευταίο διάστημα όμως υπήρχε μια ανησυχία της Γαρυφαλλιάς. Ρώτησε τη μητέρα της αν ήταν δυνατόν να διαπιστώσει αν παρακολουθείται το κινητό της τηλέφωνο».

«Αν μπορούσε κάποιος να πληροφορείται το περιεχόμενο των μηνυμάτων της κοπέλας και μετά από έρευνα της μητέρας διαπίστωσε ότι είναι εφικτό», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας”, αναφέρθηκε στο newsit.gr.