ΒΕΛΟ: Συγκλόνισε ο πατέρας της άτυχης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου -Μετά τις καταθέσεις το δικαστήριο διέκοψε…

Συνεχίζονται οι αναφορές στα ΜΜΕ για την 26χρονη Γαρυφαλλιά στο Βέλο Κορινθίας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του συντρόφου της στη Φολέγανδρο!

“Συνεχίστηκε στη Σύρο η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου στη Φολέγανδρο, το καλοκαίρι του 2021. Μετά τις καταθέσεις το δικαστήριο διέκοψε για τις 12 Δεκεμβρίου.

Συγκλόνισε πάλι ο πατέρας της άτυχης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της στη Φολέγανδρο πριν από ενάμισι χρόνο. Ο πατέρας της κοπέλας δήλωσε ότι η οικογένεια ταλαιπωρείται ψυχικά, σωματικά και οικονομικά, καθώς διαμένουν μόνιμα στην Πελοπόννησο.

Παρεμβαίνοντας ο πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Σύρου, διαβεβαίωσε ότι όλοι έχουν την καλή θέληση στις επόμενες διαδικασίες να βρουν μία καλύτερη λύση, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το δικαστήριο.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, τη Δευτέρα (21.11.2022), κατέθεσαν η μητέρα και ο πατέρας του 30χρονου κατηγορούμενου, η αδερφή και ο θείος του.

Πρώτη κατέθεσε η μητέρα του 30χρονου καθ’ ομολογία του δολοφόνου, η οποία μίλησε έναν άριστο μαθητή, που ποτέ δεν είχε δώσει αφορμή με την συμπεριφορά του.

Ωστόσο, τόσο οι γονείς, όσο και η αδερφή του 30χρονου, κατέθεσαν ότι από το 2014 παρουσίαζε ψυχωτικά επεισόδια, κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σύμφωνα και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του 30χρονου, ο κατηγορούμενος έπασχε τελικά από διπολική διαταραχή. Όμως, δεν ακολουθούσε κατά γράμμα τις αγωγές, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει έως και το 2021 διάφορα ψυχωτικά επεισόδια.

Αναφερόμενοι για το τι ακολούθησε μετά το τραγικό συμβάν στη Φολέγανδρο, υποστήριξαν ότι ο 30χρονος δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 Δεκεμβρίου, με κλήτευση των πραγματογνωμόνων”, αναφέρεται στο newsit.gr.