ΒΕΛΟ: Συνελήφθη 38χρονος Έλληνας στην Πουλίτσα γιατί ΑΓΟΡΑΣΕ από ΑΘΙΓΓΑΝΟ κλεμμένα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr συνελήφθη στην Πουλίτσα του δήμου Βέλου- Βόχας από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ένας 38χρονος Έλληνας, κάτοικος Βέλου, γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του κλεμμένα μεταλλικά αντικείμενα τα οποία είχε αγοράσει πιο πριν από 25χρονο αθίγγανο!

Οι αθίγγανοι έχουν ρημάξει στις κλοπές όλη την Κορινθία!!! Αυτό είναι γεγονός και το βλέπει κανείς από τα καθημερινά αστυνομικά δελτία τύπου! Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην Κορινθία με τις κλοπές των αθίγγανων σε σχεδόν καθημερινή βάση!

Οι Κορίνθιοι πολίτες φτάνουν πλέον στα όριά τους με τα κατορθώματα των αθίγγανων!

Το θέμα είναι η αστυνομία να συλλαμβάνει και τους αποδέκτες των κλεμμένων αντικειμένων τα οποία και αγοράζουν από τους αθίγγανους, όπως συνέβη με την ΟΠΚΕ στην παραπάνω περίπτωση!

Γιατί αν τα κλοπιμαία δεν τα αγόραζαν οι Έλληνες από τους αθίγγανους, οι αθίγγανοι τι θα τα έκαναν;

Άρα λοιπόν η αστυνομία πρέπει να εστιάζει περισσότερο, εκτός από τις συλλήψεις των αθίγγανων, να συλλαμβάνει και τους αποδέκτες των κλοπιμαίων!

Δείτε το αστυνομικό δελτίο τύπου:

“Συνελήφθη, την Παρασκευή το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 38χρονος, γιατί μετέφερε μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία, όπως προέκυψε, περιήλθαν στην κατοχή του από 25χρονο ημεδαπό, έναντι αμοιβής. Ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχα”

ΣΣ. Τέτοιου είδους συλλήψεις (αλλά και πιο σημαντικές) περιμένουμε από τις επίλεκτες ομάδες των αστυνομικών της Κορινθίας