“Βουίζει” η Κόρινθος με το “18-8” …κατά του δημάρχου! -…Ποια θα είναι η συνέχεια;

Θέμα συζήτησης στο δήμο Κορινθίων είναι η “ήττα” του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου μέσα στο δημοτικό συμβούλιο καθώς απορρίφθηκε η πρόταση του!!!

…Και είναι να αναρωτιέται κανείς όταν ένας δήμαρχος στη μέση σχεδόν της θητείας του παθαίνει τέτοια πολιτική “ήττα” μέσα στο ΔΣ, …τι θα γίνει μέχρι το τέλος της θητείας του!

Σε δελτίο τύπου από τον δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων Ν. Σταυρέλη αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Με μεγάλη πλειοψηφία απορρίφθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η πρόταση του Δημάρχου για την Μελέτη ανάπλασης του ΞΕΝΙΑ Αρχαίας Κορίνθου.

18 δημοτικοί σύμβουλοι καταψήφισαν την πρόταση (παρατάξεις Σταυρέλη, Πνευματικού, Τζέκου, Σπύρου και ο ανεξάρτητος κ. Κορδώσης) έναντι μόλις 8 θετικών ψήφων.

Πέραν τούτων σημειώνουμε σήμερα τα εξής:

  1. Η εισήγηση που προσκομίστηκε στην Οικονομική Επιτροπή προφανώς δεν είναι της Τεχνικής Υπηρεσίας, αφού είναι ανυπόγραφη.
  • Σύμφωνα με την  εισήγηση αυτή το κτίριο εμφανίζεται με εμβαδόν 350 τ.μ., ενώ το πραγματικό είναι 280 τ.μ. (25% επιπλέον) αυξάνοντας το κόστος της μελέτης περίπου 100.000 €
  • Η εισήγηση  προέρχεται από αντίστοιχη μελέτη καθορισμού τιμών Νοσοκομείου, αφού έχουν καταχωρηθεί ποσά μελέτης στα Η/Μ για Εγκατάσταση θαλάμου ασθενών, τοποθέτηση ανελκυστήρων, κ.ά που μόνο σε νοσοκομείο ανάγονται …»