Βουλευτές και δήμαρχε της Κορίνθου …τι παίζεται με το στρατόπεδο; -Η κυβέρνηση παραχωρεί ΜΟΝΟ τα στρατόπεδα Ναυπλίου και Τρίπολης για διοικητήριο!

Η κυβέρνηση παραχωρεί τα στρατόπεδα Ναυπλίου και Τρίπολης για διοικητήριο. Το στρατόπεδο της Κορίνθου είναι μόνο για τους μετανάστες; Γιατί δεν γίνεται καμία αναφορά;

…Σιγή ιχθύος φυσικά από τους Κορίνθιους βο(υ)λευτές που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να δέχονται αδιαμαρτύρητα τον ιστορικό χώρο του 6ου Συντάγματος Πεζικού να είναι γεμάτος μετανάστες!

Αλλά μας προκαλεί εντύπωση ότι δεν είναι δραστήριος (να αντιδρά δυναμικά δηλαδή) και ο νέος δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος, του οποίου προφανώς του αρέσει και η ανοικτή δομή μεταναστών μέσα στο στρατόπεδο (να σημειώσουμε ότι οι μετανάστες στην ανοικτή δομή μπήκαν επι θητείας του)

Δείτε την παρακάτω πολύ σημαντική ανακοίνωση του αρχηγού της “Πνοής Δημιουργίας” στην Κόρινθο Ν. Σταυρέλη:

ΣΣ. Από τότε που ο πρώην Κορίνθιος υπουργός Π. Μπεγλίτης σε συνεννόηση με την τότε κυβέρνηση (του ΠΑΣΟΚ) έκλεισαν το ιστορικό 6ο Σύνταγμα Πεζικού άρχισαν τα προβλήματα!

Στη συνέχεια οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ Ταγαράς, Δήμας και Κόλλιας δεν αντέδρασαν ΔΥΝΑΜΙΚΑ όπως ΟΦΕΙΛΑΝ που η κυβέρνηση της ΝΔ έβαλε ΞΑΦΝΙΚΑ μετανάστες σε αυτό το χώρο!!!

Ήρθαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια (επι θητείας του ΣΥΡΙΖΑ) που δεν αντέδρασαν καθόλου, ενώ έλεγαν …άλλα προεκλογικά ότι ο χώρος του ιστορικού στρατοπέδου θα χρησιμοποιηθεί για άλλον σκοπό.

Και τώρα επι θητείας πάλι της ΝΔ δημιουργήθηκε ΚΑΙ η ανοικτή δομή μεταναστών σε αυτό το χώρο με τους βουλευτές Δήμα, Ταγαρά …να το καταπίνουν για δεύτερη φορά, ενώ και η Σούκουλη έκανε αυτό που περιμέναμε, …να κάνει δηλαδή πως δεν βλέπει το θέμα!

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας και ο Γκιολής πάλι τι κάνουν για το θέμα;

…Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή!

Για κάτι τέτοια θέματα λέμε ότι η Κορινθία έχει την ΑΤΥΧΙΑ να έχει πολιτικούς (βουλευτές) σαν τους παραπάνω! Δυστυχώς αυτούς έχουμε…

Φώτης Νικολακόπουλος