“Βούλιαξε” το Κιάτο! -…Δάκρυσε ο Πιστεύος από την αγάπη του κόσμου! -Έκανε τη διαφορά και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Σικυωνίων Δ. Πιστεύου έγινε το αδιαχώρητο! Ήταν το ΠΡΩΤΟ επίσημο κάλεσμα του υποψήφιου δημάρχου και το Κιάτο βούλιαξε από κόσμο!

Ούτε ο Πιστεύος αλλά και οι συνεργάτες του λογικά δεν θα περίμεναν τι θα συνέβαινε το βράδυ της Παρασκευής. Αφού όταν ανέβηκε ο Πιστεύος στο βήμα βλέποντας αυτό τον παλμό και νιώθοντας την αγάπη του κόσμου δάκρυσε!

Είναι το θέμα συζήτησης αυτές τις μέρες όχι μόνο στο Κιάτο αλλά σε όλο το δήμο Σικυωνίων, μέχρι και το τελευταίο χωριό!

Όποιος βρέθηκε και στα δύο εγκαίνια των εκλογικών κέντρων του Πιστεύου και του Σταματόπουλου (πριν μία εβδομάδα) είδε ξεκάθαρα τη διαφορά! Ο Σταματόπουλος σε άλλα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου τα προηγούμενα χρόνια κέρδιζε τις εντυπώσεις και μετά από λίγο κέρδιζε και τις εκλογές.

Τώρα τις εντυπώσεις τις κέρδισε σαφέστατα ο Πιστεύος!

Το τι θα γίνει με τις εκλογές και το αποτέλεσμα αυτών κανένας δεν το γνωρίζει! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά τις εντυπώσεις τις κέρδισε ο Πιστεύος που αποκτά ο συνδυασμός του τέτοιο ρεύμα και δυναμική που δεν έχει προηγούμενο!

ΠΡΩΤΗ φορά μετά από τόσα χρόνια ο Σταματόπουλος δείχνει να “στριμώχνεται” τόσο πολύ …και να χάνει τις εντυπώσεις. Ακόμα και τα άτομα του συνδυασμού του Σταματόπουλου δείχνουν να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει!

ΣΣ. Αν ο Πιστεύος λένε πολλοί είχε κινητοποιηθεί λίγο πιο νωρίς σε ανακοίνωση συνδυασμού…κτλ, το εκλογικό αποτέλεσμα …θα είχε τελειώσει ήδη από τους προηγούμενους μήνες!

Κ.Ν