ΒΡΑΧΑΤΙ: “Δεν έχω ρεύμα, κρυώνω” -Σοκ από την δήλωση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη…

“Η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς ζει στο -κατά τα άλλα- όμορφο σπίτι της οικογένειας στο Βραχάτι χωρίς ρεύμα καθώς της τον έκοψαν.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δημοσίευσε στο Facebook δυο φωτογραφίες της. Σε μια από τις οποίες απεικονίζεται να διαβάζει με τη βοήθεια μια λάμπας. Τις φωτογραφίες συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο:

«Είμαι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ετών 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ίντερνετ. Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, δεν έχω ψυγείο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω! Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το sos! Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ… Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης… Σας παρακαλώ πολύ αναρτήστε το στο προφίλ σας! Κάποιος ίσως μας βοηθήσει. Help!», τονίζει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της… Το θέμα έπαιξε και σε αθηναικά ΜΜΕ