ΒΡΑΧΑΤΙ: Πιάσανε αυτόν που έκλεβε τις λοσιόν από τα σούπερ μάρκετ!!! – Στόχος του τα σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” και “Βασιλόπουλος” -48χρονος Γεωργιανός ο δράστης…

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr συνελήφθη την Παρασκευή το απόγευμα 48χρονος Γεωργιανός ο οποίος έμπαινε σε σούπερ μάρκετ και έκλεβε κυρίως λοσιόν και οικιακά σκεύη!!!

Πιο συγκεκριμένα ο 48χρονος αφαίρεσε από το σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” στο Βραχάτι λοσιόν και οικιακά σκεύη αξίας 177 ευρώ!

Επίσης ο 48χρονος αφαίρεσε από το σούπερ μάρκετ “Βασιλόπουλος” στο Βράχατι λοσιόν αξίας 65 ευρώ!

Τέλος ο 48χρονος Γεωργιανός είχε κλέψει λοσιόν (αντιηλιακές κρέμες) και αλκοολούχα ποτά από καταστήματα στην Αχαΐα και την Αττική!!!

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Συνελήφθη, την Παρασκευή το απόγευμα, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 48χρονος αλλοδαπός, γιατί αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο ανωτέρω δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 13.5.2023 έως και την 26.5.2023, σε καταστήματα στην Αχαΐα, Αττική και Βραχάτι Κορινθίας, είχε διαπράξει ακόμη -6- περιπτώσεις κλοπών».

Κ.Ν