“Γίνε σαν ηχηρό βιβλίο και μίλησε”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Γίνε Σαν Ηχηρό Βιβλίο Και Μίλησε

26 Οκτωβρίου 1997

Κύριε, Πατέρα και Δέσποτα της ζωής μου,
μην αφήσεις να με κυριεύσει
ο πειρασμός της αμφιβολίας.
Έχω στην καρδιά μου μια επιθυμία 
που καίει σαν καμίνι και δεν γίνεται
να σβήσει αν δεν ικανοποιηθεί:
την επιθυμία να φέρω ψυχές σε Σένα,
όμως μπαίνω στον πειρασμό να αμφιβάλλω
πως ήσουν πράγματι Εσύ
που μου άνοιξες το στόμα 
και με ανέθρεψες στις Αυλές Σου.

Εγώ είμαι η Ισχύς σου. Δεν το κατάλαβες, ανόητο παιδί; Εγώ είμαι Εκείνος που σε γεμίζει με τη Γνώση Του: Εγώ είμαι ο Άγιος που γεμίζει την καρδιά σου με χαρά. Είμαι Εγώ, ο Πατέρας σου. Μη σε απασχολεί η αμηχανία σου.Προσευχήσου σε Μένα με την καρδιά σου. Έχε την ελπίδα σου σε Μένα και δέξου να βυθιστείς στον Ωκεανό του Ελέους Μου. Ικανοποίησε τη δίψα Μου για ψυχές.

Η Καλοσύνη και η Ευσπλαχνία φωτίζουν τα βήματά σου. Σου φανέρωσα την Αγάπη Μου για να Με καταλάβεις. Γίνε σαν ηχηρό βιβλίο και μίλησε, πες ό, τι  σου είπα. Δώσε τους τα Λόγια Μου για να διακόψεις τη σιγή του θανάτου. Φανέρωσέ Με σε όσους δεν Με ζήτησαν ποτέ, για να στοχαστούν ότι ο Ων είναι ο Νυμφίος τους. Αυτό είναι ένα μυστήριο, που αποτελεί πρόκληση όχι μόνο για τους αποστάτες, αλλά και για όλους εκείνους οι οποίοι, παρόλο που κηρύττουν το Λόγο Μου, δεν Με συνάντησαν ποτέ και δεν Με γνωρίζουν.

Εγώ, ο Κύριός σου, ο Πατέρας, ο Νυμφίος και ο Κυρίαρχος της ζωής σου, σε ευλογώ με την Τριαδική Μας Αγιότητα. Κατάλαβες; Ευλόγησε κι εσύ το λαό Μου στο Όνομά Μου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…