Δεκάδες άτομα έξω από το νοσοκομείο Κορίνθου με συμπτώματα κορονοϊού …και έφυγαν χωρίς να κάνουν το τεστ!

Σε επικοινωνία που είχαν αναγνώστες με την korinthiannews.gr ανέφεραν ένα πολύ σοβαρό θέμα για το οποίο σίγουρα πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τους υπευθύνους στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Μας ανέφεραν οι αναγνώστες ότι σήμερα ήταν στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου Κορίνθου δεκάδες άτομα τα οποία έβηχαν και θεωρούσαν ότι πιθανόν να έχουν συμπτώματα κορονοϊού!

Από το νοσοκομείο Κορίνθου αδυνατούσαν να τους κάνουν το τεστ λέγοντας τους ότι δεν έχουν την δυνατότητα να εξετάσουν τόσα άτομα και όποιος δεν αισθάνεται καλά σε πρώτη φάση να μείνει στο σπίτι του (να τεθεί από μόνος του σε καραντίνα).

Αν ισχύουν τα παραπάμω όπως μας τα ανέφεραν αναγνώστες τίθεται σοβαρό θέμα σε ότι αφορά τη περεταίρω εξάπλωση του κορονοϊού! Στην Κορινθία τα κρούσματα κορονοιού έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μέσα σε ένα μήνα. Έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν οι ηλικιωμένοι και γενικότερα οι ευπαθείς ομάδες.

Επίσημα τα περισσότερα κρούσματα στην Πελοπόννησο έχουν προκύψει στην Κορινθία, τα οποία αυξάνονται καθημερινά όλο και περισσότερο! Στο νοσοκομείο Κορίνθου δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα τεστ σε συμπολίτες μας που πηγαίνουν εκεί για να εξεταστούν; Η διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου συμφωνεί με αυτή την εξέλιξη; Ποια μέτρα έχει λάβει για το θέμα αυτό;

ΣΣ. Εντός της εβδομάδας θα κάνουμε αναφορά και για ένα γεγονός στην Κόρινθο πριν ένα μήνα περίπου που συζητιέται μέχρι τώρα…

Κ.Ν