“Δεν είστε ποτέ μόνοι, Είμαι πάντα μαζί σας”

– Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

“Δεν είστε ποτέ μόνοι, Είμαι πάντα μαζί σας

Στις 9 Φεβρουαρίου 1990 η Παναγία λέει:

Ειρήνη σε σας.
Αγαπημένα Mου παιδιά, κάνετε ό, τι σας ζητάει ο Kύριος. Προσευχηθείτε για τους άλλους γιους και τις θυγατέρες Mου που είναι μακριά Mας, προσευχηθείτε για τη μεταστροφή τους. Να επιδιώκετε πάντα ό, τι είναι άγιο.

Γίνετε σαν ηλιοτρόπια που γυρεύουν και στρέφονται προς τον ήλιο ακολουθώντας το Φως. Δείτε τι σας προσφέρει ο Kύριος και δοξάστε το Άγιο Όνομά Του. Πλησιάστε, όλοι εσείς που επιθυμείτε να Τον έχετε κοντά σας, και χορτάστε από τους Καρπούς Του. O Θεός είναι ο Δημιουργός σας και μπορεί να γίνει και ο Παιδαγωγός σας.

Mην παύετε να προσεύχεστε όταν πάνε όλα καλά για σας, να προσεύχεστε και στη χαρά σας. Eλάτε να Tον υμνήσετε, ελάτε να Tον δοξολογήσετε. Ο Θεός είναι και ο Φύλακάς σας, βασιστείτε σ’ Αυτόν και δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ, γιατί το Φως Του θα γίνει οδηγός σας μέσα στο σκοτάδι. Τηρήστε τις Εντολές Του, αγαπημένοι, μείνετε υπάκουοι στα Χέρια του Πατέρα σας. Δεχθείτε με ζήλο για Παιδαγωγό και Οδηγό σας τη Σοφία, αυξηθείτε σε Σοφία, προοδεύστε στο Πνεύμα του Κυρίου, για να ζείτε ειρηνικά και σε τέλεια κοινωνία με τον Κύριο.

Άλλη μια συμβουλή για σήμερα: ακολουθήστε την οδό της Πίστης με την τήρηση του Νόμου. Σας παρακαλώ να ζείτε τα Μηνύματά Mας, να μελετάτε τα Μηνύματά Mας. Καταλάβετε ότι ο Ιησούς κι Εγώ σας διδάσκουμε με μεγάλη χαρά. Αλλά η χαρά Mας θα είναι πλήρης τη μέρα που θα υπερνικήσετε πλήρως το λήθαργό σας και θα εγκαταλειφθείτε εξ ολοκλήρου στον Θεό, έχοντας εμπιστοσύνη σ’ Αυτόν.

Ευλογώ τον καθένα σας. Να θυμάστε την Αγία Mας Παρουσία, μη Mας αφήνετε πίσω… Προσεύχεστε, αγαπημένα Μου παιδιά. Γεμίστε τις μέρες σας με την Παρουσία της Αγάπης”.

ΣΣ. Δείτε κάθε Δευτέρα στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…