Επιχειρηματίας “αδειάζει” τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας…για την αδιαφορία του!

Ξεκινάμε από μία ανάρτηση στο facebook που έκανε ΧΘΕΣ το ΑΠΟΓΕΥΜΑ ο Κορίνθιος επιχειρηματίας Δ. Ραψωματιώτης η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία. Πολύ περισσότερο όταν στην συγκεκριμένη ανάρτηση …μάλλον φωτογραφίζει την αδιάφορη στάση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή!!! Ένα θέμα το οποίο έχει αντίκτυπο και στον σημερινό περιφερειάρχη Π. Νίκα!

Αρχικά δείτε τι αναφέρθηκε στην χθεσινή ανάρτηση του Δ. Ραψωματιώτη:

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της korinthiannews.gr αυτόν που αναφέρει παραπάνω ο Ραψωματιώτης, ότι δύο μήνες τώρα δεν κάνει τίποτα ενώ έχει λάβει σχετικό έγγραφο, είναι ο Τ. Γκιολής! Ο τελευταίος μάλιστα τις προηγούμενες μέρες έκανε και δηλώσεις μετά την φωτιά στο χώρο του εργοστασίου ανακύκλωσης και σε αθηναικά ΜΜΕ …λέγοντας τα δικά του!

Πάμε τώρα στον Τ. Γκιολή που τον τοποθέτησε ο Π. Νίκας ως αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας!

Τ. Γκιολή λάβατε και εσείς έγγραφο που υπογράφτηκε στις 4 Νοεμβρίου 2019 από τον επιχειρηματία του εργοστάσιου ανακύκλωσης στο Μπολάτι όπου μεταξύ άλλων αναφέρονταν σοβαρά θέματα που απασχολούν την επιχείρηση, τους δήμους, την διαδικασία που ακολουθείται και άλλα σχετικά; Τι πράξατε από τότε; Ήρθατε σε επικοινωνία με την επιχείρηση να δείτε τι συμβαίνει; Μήπως το σχετικό έγγραφο το έλαβε υπόψιν μόνο ο εισαγγελέας Κορίνθου;

Ισχύει Τ. Γκιολή επίσης ότι λάβατε μήνυμα και στο κινητό σας από τον επιχειρηματία που ζητούσε να σας ενημερώσει σχετικά; …Αδιαφορήσατε και εκεί μην κάνοντας καμία κίνηση δύο μήνες τώρα;

Υποτίθεται ότι είστε αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και δεν πρόκειται για ένα απλό εργοστάσιο. Πρόκειται για ένα εργοστάσιο σκουπιδιών – ανακύκλωσης , το μοναδικό στην Κορινθία (και την Πελοπόννησο αν δεν κάνουμε λάθος) με σχετική άδεια και συνεργάζεται με δήμους του νομού και της περιφέρειας.

Όταν Τ. Γκιολή λάβατε στα χέρια σας ένα τόσο σοβαρό έγγραφο από την επιχείρηση δεν σας πέρασε από το μυαλό, αν όχι να επισκεφτείτε και να δείτε από κοντά τι συμβαίνει με την εν λόγω επιχείρηση, τουλάχιστον να έρθετε σε κάποια επικοινωνία (έστω τηλεφωνική) με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης; Το κάνατε; Γιατί σύμφωνα με αυτό που αναφέρει ο Ραψωματιώτης παραπάνω …μάλλον όχι!

Αν αυτά Τ. Γκιολή δεν είναι σοβαρά θέματα, που πρέπει να ασχολείται ένας αντιπεριφερειάρχης, τότε ποια είναι; Μήπως οι φωτογραφίες σας με τον Νίκα όταν έρχεται στην Κορινθία ή με πολιτικά πρόσωπα που επίσης έρχονται στην Κορινθία;

Πέρασαν πριν από εσάς “διακοσμητικοί” αντιπεριφερειάρχες στην Κορινθία και τους είχαμε αναφέρει! Τ. Γκιολή …φροντίστε να είστε ο επόμενος “διακοσμητικός” αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας!

ΣΣ. Θα είχε ενδιαφέρον να φιλοξενούσαμε κάποια απάντηση του Τ. Γκιολή αλλά και του επιχειρηματία Δ. Ραψωματιώτη…

-Ο Ραψωματιώτης σχετικά με το πώς ξεκίνησε η φωτιά στο εργοστάσιο ανέφερε σε ΜΜΕ:

«Αποτελεί πολύ μεγάλη περιέργεια, που θα ερευνηθεί προφανώς, ο τρόπος που πήρε φωτιά. 3:30 χτύπησε ο συναγερμός κίνησης πίσω από το εργοστάσιο, 4:15 τηλεφώνησε η Αστυνομία ότι είχαμε φωτιά, ώσπου να φτάσω εγώ εδώ 4:30 έκαιγε από τη μία άκρη στην άλλη. Σε έναν χώρο που ούτε μηχανήματα υπάρχουν, ούτε ρεύμα υπάρχει, χειμώνας, νύχτα, υγρασίες, χωρίς ρεύμα, βραχυκύκλωμα δεν υπήρχε, άρα τι;»

Κ.Ν