“Δεν σας Φέρνω τίποτε καινούριο – Οι αγαπημένοι Του στόχοι είναι οι Ιερατικές Μου ψυχές”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Δεν Σας Φέρνω Τίποτε Καινούριο
Οι Αγαπημένοι Του Στόχοι Είναι Οι Ιερατικές Μου Ψυχές

12 Φεβρουαρίου 1996

Κύριέ Μου;

Εγώ Είμαι.Μάθε, Βασούλα Μου, από τους αγίους. Δεν είμαι περίπλοκος, και δεν είμαι απόμακρος. Δεν κρύβω το Πρόσωπό Μου και δεν κρατώ κανένα στο σκοτάδι. Η Παρουσία Μου είναι Φως! Πολλοί από σας λένε: “Κύριε, πες μας κάτι καινούριο…” Αυτό είναι το πνεύμα του Αντίχριστου και το πνεύμα αυτό είναι διαδεδομένο στον κόσμο.

Δεν σας φέρνω τίποτε καινούριο: Πέθανα, αναστήθηκα, είμαι ο Πρώτος και ο Έσχατος. Όποιος πιστεύει σε Μένα θα έχει αιώνια ζωή. Είμαι πάντοτε ζωντανός και ένδοξος, και κρατώ τα κλειδιά του θανάτου και του Άδη. Υπάρχουν κι άλλα που είναι καθορισμένα να γίνουν, αλλά όλα έχουν γραφτεί μέχρι το τέλος των Καιρών. Θα έρθω με το Πνεύμα Μου για να σας ξαναδώσω το φως σας και να εκπληρωθούν όσα είπα … ότι στο τέλος θα θριαμβεύσω.

Η χώρα Μου ακόμη και σήμερα είναι διηρημένη, κομματιασμένη, και μέσα στον Οίκο Μου και στο σπιτικό Μου γίνονται αγοραπωλησίες. Λένε στους προφήτες που στέλνω: “μην προφητεύετε”. Ήρθε ο καιρός που σου έλεγα προηγουμένως, όταν θα στραφεί καρδινάλιος εναντίον καρδιναλίου, επίσκοπος εναντίον επισκόπου. Ιερέας εναντίον ιερέως. Η δύναμη του Διχαστή έχει εισχωρήσει σαν καπνός μέσα στον Οίκο Μου για να πολιορκήσει τη γη Μου. Το καταστροφικό του έργο είναι ισχυρό και οι αγαπημένοι του στόχοι είναι οι ιερατικές Μου ψυχές. Διαστρέφει τους λογισμούς τους για να ακολουθούν τα πάθη της καρδιάς τους. Ο Άνομος απ’ όπου κι αν περάσει, αφήνει πίσω του την κατάρα του … Έχει ορκιστεί να σας ξεσηκώσει τον ένα εναντίον του άλλου. Έχει ορκιστεί μες στο θυμό του να σας περάσει όλους από κόσκινο, ιδιαίτερα τους αφιερωμένους Μου, και να τους απογυμνώσει. Ορκίστηκε να σας κάνει όλους το παιχνίδι του. Σας βεβαιώνω: όποιος δεν έχει έντιμη καρδιά θα υποκύψει, αλλά οι έντιμοι θα νικήσουν με την πιστότητά τους».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…