“Διαβάζουν τις Γραφές με μάτια που δεν βλέπουν”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Διαβάζουν τις Γραφές με μάτια που δεν βλέπουν

23 Σεπτεμβρίου 2005

H αγάπη Σου για τον άνθρωπο είναι ασύλληπτη,
η βαθιά καλοσύνη Σου απέναντι σε εμάς,
που είμαστε βυθισμένοι στην αμαρτία, είναι ανεξήγητη.
Πώς μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι κατανοεί
πλήρως την καλοσύνη Σου; Είναι σα να θέλει 
να πιάσει την ομίχλη ή το φως, που είναι άπιαστα…

Στην αρχή, όταν μου φανέρωσες την ψυχή μου,
τον πραγματικό μου εαυτό, σαν τον λεπρό 
που κρύβεται στους θάμνους, δεν με έψεξες,
αντίθετα, εκλιπαρούσες τη φιλία μου.
Προσπαθούσες να δικαιολογήσεις
τη θλιβερή μου κατάσταση λέγοντας:

“Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι δεν βρέθηκε κανένας κοντά σου να σε διδάξει;”

Η αθλιότητά μου μαγνήτισε το Έλεός Σου,
η εξαθλιωμένη και γυμνή ψυχή μου προσέλκυσε
τη συμπόνια Σου και τη συγχώρεση Σου, Πανάγιε, 
η επιθυμία μου να σωθώ Σε συντάραξε και είπες:

“Δεν αντέχω να βλέπω έτσι το λουλούδι Μου!”

Τα σπλαχνικά Σου λόγια έπεσαν σαν πρωινή δροσιάστη γυμνή μου ψυχή.

“Θα σε οδηγήσω στη μετάνοια και σε μια αθάνατη Ζωή μαζί Μου, αν το θέλεις κι εσύ…”

Αυτά τα λόγια  μου ψιθύρισες στο αυτίκαι έτσι άρχισαν όλα…

Και εσύ, απαρνήθηκες το θέλημά Σου για το δικό Μου, κι αυτό σε έσωσε… Όποιος είναι προσκολλημένος στον κόσμο και όχι σ’ Εμένα, ποτέ δεν θα Με βρει…  Απαρνήσου το θέλημά σου και τα πάθη του κόσμου, και έλα να Με κάνεις κτήμα σου. Και όταν Με κάνεις κτήμα σου, θα συνάψουμεσυμφωνία ειρήνης που θα διαρκέσει για πάντα.  Σου φανέρωσα τον εαυτό Μου, Βασούλα Μου, και σε θεράπευσα.

Σου επέτρεψα να βαδίζεις πάνω σε ζαφείρια που οδηγούν στην Βασιλεία Μου. Καλώ τους πάντες κοντά Μου, πριν έρθει η δίκαιη Τιμωρία Μου στον κόσμο αυτόν. Πλησιάζουν οι µέρες, γιατί δεν μπορώ άλλο να ανεχθώαυτή την αποστασία. Όταν η γη θα σειστεί, να ξέρετε ότι δεν είναι παρά η αρχή των δεινών που θα πέσουν πάνω στην πονηρή αυτή γενεά. Κατέβηκα στο απέραντο αυτό νεκροταφείο και περπάτησα ανάμεσα στους τάφους, για να σας αναστήσω. Φώναξα στους τάφους να ανοίξουν, κι αυτοί άνοιξαν. Το να αναστήσω τους γιους και της κόρες Μου και να τους ανανεώσω, ήταν το δώρο της Αγάπης Μου. Φλεγόμενος από  επιθυμία να τους αναστήσω, η επιθυμία Μου µε έκανε να ριχτώ στους τάφους, και πριν το αντιληφθείτε,  σήκωσα τους νεκρούς από τους τάφους τους και τους αγκάλιασα: «αυτό είναι το δώρο Μου σε εσάς και πρέπει να παραμείνει σταθερό. Σε όσους παραμείνουν πιστοί, θα έχουν ανταμοιβή την ευλογία Μου. Πηγαίνετε τώρα και διακηρύξτε την Αγάπη Μου την αυγή…»

Κόρη, δεν επέβαλα ποτέ σε κάποιον το Νόμο Μου ή την Παρουσία Μου. Ήρθα σαν υπόμνηση, για να βάλω τάξη στην αταξία. Παρά τα ορατά θαύματα και σημεία Μου, παρά τις επανειληµµένες εκκλήσεις Μου, παρά τις εμφανείς χάρες και τα δωρεές που μοιράστηκαν από το Άγιο Πνεύμα Μου σε όλους τους ανθρώπους, παρ’ όλες τις Ωδές που σου απηύθυνα γενεά, παρά το Σπλαχνικό Μου πλησίασμα, η απάντηση που έλαβα ήταν αδιαφορία, διώξεις και δυσπιστία, από ορισμένους εμπαιγμός και εσκεµµένη απόρριψη των εκκλήσεών Μου για µετάνοια. Περιφρονούν τις ευλογίες Μου. Χορτασμένοι με αναθέματα, τις αναστάσεις που βλέπουν να έχω επιτελέσει µπροστά στα µάτια τους,  τις απαξιώνουν ή τις αγνοούν. Διαβάζουν τις Γραφές µε µάτια που δεν βλέπουν.

Κόρη, τους είχα προειδοποιήσει από πριν για τις συμφορές που θα έπεφταν πάνω σε τούτη τη γη εξαιτίας των αμαρτιών τους, συφορές και καταστροφές που επαληθεύτηκαν, και παρ’ όλα αυτά, διστάζουν και δεν θέλουν να πιστέψουν ότι όλο αυτό το προκάλεσαν οι ίδιοι και όχι η φύση… Όταν είπα τότε ότι η γη θα σειστεί και ο άξονάς της θα μετακινηθεί  και τα νησιά θα µετακινηθούν από τη θέση τους, δεν Με πίστεψε κανείς. Περιφρόνησαν όλες τις προειδοποιήσεις Μου. Όταν σας λέω σήμερα ότι εξαιτίας της µοχθηρίας και της αποστασίας της γενεάς αυτής, τίθεται σε κίνδυνο ο κόσμος, και πάλι δεν  πιστεύουν. Όταν θα δουν τη γη που δημιούργησα να ξεκολλάει και να γίνεται κοµµάτια, φόβος θα καταλάβει τις πείσμονες αυτές ψυχές. Ο κατακλυσμός  δεν θα είναι τίποτα μπροστά στην καταστροφή που θα προκαλέσει η Φωτιά Μου στον κόσμο αυτό. Τα έγκατα της γης θα ξεράσουν Φωτιά και από τις ρωγμές, γεμάτες υγρή Φωτιά, θα σχηματιστούνποτάμια, πύρινα ποτάμια που θα ξεχυθούν και θα απλωθούν σε κάθε πόλη βάζοντας φωτιά στη γη. Τα αναθέματα που ρίχνατε στους απεσταλμένους Μου, θα επιστρέψουν όλα στο κεφάλι σας. Προσθέτω την ευλογία Μου σ’ εσένα, Βασούλα Μου, την ευλογία που εκείνος αρνήθηκε να σου δώσει».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…