“Είναι Γνωστό ότι Είμαι ο Δάσκαλος της Ανθρωπότητας”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Είναι Γνωστό ότι Είμαι ο Δάσκαλος της Ανθρωπότητας

30 Νοεμβρίου 2015

Κύριε! Είσαι η χαρά της ψυχής μας, 
η τέρψη του πνεύματός μας,
το λυχνάρι του σώματός μας,
Δόξα σ’ Εσένα τον Θεό μου και Πατέρα όλων…

Ω, έλα! Μη φοβάσαι, το άκουσμα των λόγων σου Με ευχαρίστησε. Παρότι η φύση σου είναι αδύνατη και περιορισμένη, χαίρεται η Καρδιά Μου. Χαίρεται μέσα στη φτώχια σου, Βασούλα Μου.

Κάθε όραμα που σου έδωσα, κάθε αποκάλυψη που σου εμφύσησα προέρχεται από τη Σοφία Μου. Ούτε από τους σοφούς, ούτε από τη σύνεση των συνετών, αλλά από το Άγιο Πνεύμα Μου.

Ας περάσει τούτη η χρονιά και θα δεις τι θρήνο και οδυρμό θα θερίσει τούτη η γενεά και τι πανικός θα επικρατήσει! Η γενεά σου πραγματοποιεί σχέδια που δεν είναι δικά Μου και έτσι προσθέτει αμαρτίες τη μια πάνω στην άλλη, θανάσιμες αμαρτίες. Γράφε:

Κατεβαίνω σήμερα, όπως τον καιρό του Νώε, για να προειδοποιήσω τη γενεά σας. Όταν τους προειδοποίησα για τον κατακλυσμό που θα είχαν τότε, δεν θέλησαν να πιστέψουν. Σήμερα, Βασούλα, τραντάζω όσο ποτέ τους ουρανούς, για να καλέσω τα έθνη σε μετάνοια, αλλά η ράτσα αυτής της γενεάς είναι γιοι καταπιεστών, κατέπνιξαν τις Προειδοποιήσεις Μου. Κατέπνιξαν τα Λόγια Μου για να μην εξαπλωθούν και ακουστούν. Δυνάστες του κακού!

Κόρη! Πόσο υποφέρω όταν βλέπω τόσους πολλούς να είναι ακόμη σε βαθύ ύπνο! Από την αρχή, από τότε που άρχισε η αποκάλυψή Μου σ’ εσένα, ζήτησα απ’ όλους να επιστρέψουν σ’ Εμένα και να ζουν άγια! Μια άγια ζωή αγαπώντας Με και αγαπώντας ο ένας τον άλλο. Αυτό ήταν το βασικό Μου μήνυμα σ’ αυτήν τη γενεά, και όπως άκουσες εξαρχής, ότι πρέπει να αγαπάτε ο ένας τον άλλο.

Σας βεβαιώνω, αν η αγάπη δεν βλαστήσει στις καρδιές σας, δεν είστε παρά ζωντανά πτώματα.

Και τώρα, Βασούλα, έλα να αναπαύσεις το κεφάλι σου στην Καρδιά Μου και να θυμηθείς τα λόγια που σου είπα, ότι Εγώ, ο Ιησούς, που σε κάλεσα τότε, σου το ξαναλέω… ναι! Σε αγαπώ με μια απέραντη Αγάπη. Η απόφαση να σε διαλέξουμε ήταν δική Μου και του Πατέρα Μου. Ήρθαμε κοντά σου για να σε σώσουμε και να σε γεμίσουμε με τις ευλογίες Μας, ώστε να ακολουθήσεις την οδό των αρετών και να ζεις μέσα σ’ Εμάς κι Εμείς μέσα σ’ εσένα.

Δεν έχεις παρά να κοιτάξεις γύρω σου, να προσθέσεις όλη τη Γνώση που άντλησε το πνεύμα σου από Εμάς, για να αντιληφθείς τις χάρες που έλαβες αποδεχόμενη το κάλεσμά Μας, και κληρονόμησες την Βασιλεία Μας. Χρειαζόμασταν μια συντριμμένη και αδύνατη καρδιά, για να γεμίσουμε αυτή την καρδιά με τις διδαχές Μας, και να την νυμφευθούμε με τη στενή Μας σχέση …

Ο Πατέρας Μου κι Εγώ γίναμε ο προσωπικός σου Δάσκαλος. Είναι γνωστό ότι είμαι ο Δάσκαλος της ανθρωπότητας. Μακάρια λοιπόν εσύ, που σου δίδαξα τον Νόμο Μου και  σου έδωσα την Ειρήνη Μας, για να μη νιώθεις ποτέ εγκαταλειμμένη. Σε χρίσαμε με την Αγάπη Μας. Είσαι το παιδί Μας που προόδευσε μέσα Μας. Σε πλάσαμε για να μένεις ακλόνητη και χαρήκαμε στη μηδαμινότητά σου.

Το Άσμα Μου έχει σαν θέμα την καλοσύνη και την δικαιοσύνη, το Άσμα Μου προορίζεται για όλους σας, για να το ψάλλετε παντοτινά. Να έρχεστε πάντα ενώπιόν Μου με τραγούδια χαράς. Στεφανώστε Με με την Αγάπη και μην αφήσετε τον εχθρό να ξεριζώσει τα θεμέλιά σας μέσα Μου. Ανταποκρίνομαι πάντα στις προσευχές σας και σας παρέχω ό,τι είναι καλύτερο για εσάς. Σας στέλνω πάντα περισσότερη τροφή από όσο μπορείτε να φάτε! Κάλεσέ Με όποτε θέλεις, Βασούλα Μου. Οι κόποι σου αυτά τα τριάντα χρόνια θα ανταμειφθούν καθώς και όλων αυτών που εργάστηκαν για τον ίδιο δίκαιο σκοπό. Ο Ουρανός δεν ξεχνά. Ό,τι κάνεις με αγάπη για χάρη Μου μετράει. Μόνη δεν είσαι! Η Αγάπη είναι πάντα κοντά σου…»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…