“Είναι ευλογία να σηκώνεις τον Σταυρό Μου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Είναι ευλογία να σηκώνεις τον Σταυρό Μου

6 Ιανουαρίου 2006

Κύριε Ιησού Χριστέ,
είσαι η χαρά της ζωής μου.

Μην ξεχνάς, παιδί Μου, τον Σταυρό Μου και τα λύτρα που πλήρωσα για να σας λυτρώσω και να σας ελευθερώσω, ώστε να κληρονομήσετε την Αιώνια Ζωή. Ακόμη κι όταν δεν βρίσκεις κατάλληλα λόγια για να εκφράσεις όλη τη χαρά και την αγάπη σου για Εμένα, η καρδιά σου Με εξυμνεί κάθε φορά που έρχεσαι κοντά Μου μέσα στη φτώχια σου. Βασούλα, σου είπα κάποτε ότι, όταν αγκαλιάζεις Εμένα, αγκαλιάζεις και τον Σταυρό Μου. Έλα πιο κοντά Μου να μοιραστείς τα παθήματά Μου. Είναι ευλογία να σηκώνεις τον Σταυρό Μου. Εσύ και οι άλλοι δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεστε πλήρως ότι αυτό είναι το διακριτικό σημείο πως Εγώ, ο Θεός, αναπαύομαι σ’ εσάς. Βλέπεις τι μεγάλο προνόμιο είναι αυτό; Ο Θεός να αναπαύεται στα πλάσματά Του; Μείνε στη θερμή αγκαλιά του Πλάστη και Νυμφίου σου και παραμέρισε όλες σου τις έγνοιες, τους πειρασμούς, τις παραλείψεις και τις αρρώστιες, τα βάσανα και τα άγχη και εγκαταλείψου στη μακαριότητα και στη λησμοσύνη, εγκαταλείψου στην ησυχία και επικεντρώσου σ’ Εμένα, τον Θεό σου και το Παν. Είμαι το Παν. Στην αγκαλιά Μου, η ψυχή σου θα γευθεί τα κρυμμένα Μου Μυστήρια.

Βρίσκω ευχαρίστηση στη μηδαμινότητά σου, βρίσκω ευχαρίστηση στα παιδιά. Μείνε ενωμένημαζί Μου και µη Με αφήσεις ποτέ. Όταν οι άνθρωποι έρχονται σε αντιπαράθεση μαζί σου και λένε κάθε λογής ανέντιμα λόγια, όταν σε διαψεύδουν, σε βασανίζουν και σε δηλητηριάζουν, να θυμάσαι Εμένα, να θυμάσαι το Πάθος Μου, να θυμάσαι τι λέει η Γραφή για την Άμπελο και τα κλήματα. Τα κλήματα που κόπηκαν, κόπηκαν γιατί δεν παρέμεινανενωμέναμαζί Μου. Όσοι αποκόπηκαν από Εμένα, στην πνευματική τους ξηρασία, δεν αντιλήφθηκαν την Αλήθεια και τον Πλούτο Μου. Σε τούτο τον πνευματικό θάνατο και στην ερημιά τους, καταπιέζουν όποιον Με επικαλείται και όποιον έχω ευνοήσει. Βλέπεις, σε έβαλα να ακολουθήσεις τον παλαιό δρόμο των προφητών Μου, σου μίλησα με γλώσσα μυστική, σε στόλισα µε δώρα, για να εκφράσεις τα λόγια Μου με ύμνους Αγάπης. Σε πήγα από δρόμους στοχαστικούς, σου έδωσα την παρόρμηση και τον ζήλο να πράττεις το καλό, και την επιθυμία να Με ευχαριστείς. Σου πρόσφερα κάτι που δεν μπορεί να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους, και είναι: το να συνδιαλέγεσαι μαζί Μου απευθείας και όποτε θέλεις. Επομένως, οι αντίπαλοί σου που σου φέρονται εχθρικά και Με προκαλούν, θα κριθούν αυστηρά από Εμένα. Όλα αυτά αδυνατούν να τα αντιληφθούν στην πνευματική τους ξηρασία. Μοιάζουν µε τα κλαδιά που πρέπει να ριχτούν στη φωτιά. Αφού αρνήθηκαν τον πλούσιο χυμό που τους παρείχε η ίδια η Άμπελος, ξεράθηκαν και δεν χρησιμεύουν σε τίποτα. Ναι, οι Άγγελοί Μου θα τα συλλέξουν και θα τα ρίξουν στη φωτιά για να καούν.

Όσο για εσένα, κόρη, δίκαια θα ανταποδώσω με θλίψεις εκείνους που σε θλίβουν και θα ανταμείψω εσένα που ανέχθηκες αδικίες και διώξεις για χάρη Μου. Μάθε πως έχω γράψει το Όνομά Μου πάνω σου, ώστε να συνεχίσεις να αντέχεις µε καρτερία και αξιοπρέπεια τα πλήγματα των διωκτών σου, που στην πραγματικότητα είναι δικοί Μου διώκτες, διώκτες του Σταυρού Μου. Σε ευλογώ και σου δίνω την Ειρήνη Μου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…