“Είναι η Αγάπη που μιλά σε έναν κόσμο εχθρικό”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Είναι Η Αγάπη Που Μιλά Σε Έναν Κόσμο Εχθρικό

12 Σεπτεμβρίου 1990

Ειρήνη σε σας. Παιδιά της Καρδιάς Μου, αντιληφθείτε πως ο Ουρανός ανοίγει κάθε μέρα για σας με τη Χάρη Μου, για να σας δώσει καλέσματα, για μεταστροφή … υπενθύμιση του Λόγου Μου … οδηγίες που θα σας μάθουν να τηρείτε τις Εντολές Μου.

Ο Ουρανός ανοίγει καθημερινά τις Πύλες Του σε πολλά μέρη του κόσμου για να σας φέρει Ειρήνη και Αγάπη. Και η Σοφία σε όλη Της τη Δόξα κατεβαίνει ένθρονη ανάμεσά σας, για να ανοίξει τα μάτια των τυφλών, να ανοίξει τα αυτιά των κουφών και να αναστήσει τους νεκρούς που γεμίζουν αυτή την έρημο. Όχι, η Σοφία δεν φανερώνει τον Εαυτό Της στην ψυχή που αγαπάει το κακό. Θα πάει να διδάξει μόνο τους φτωχούς και τους ταπεινούς και θα τους χαρίσει όλα τα Έργα Της, αφού οι ψυχές αυτές ξέρουν να σέβονται Εμένα, τον Κύριο, και να φυλάνε τα Λόγια Μου. Υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το να σας Την φέρω μέχρι το κατώφλι σας; Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το χαμόγελό Της πάνω σας; Υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να Την ακούτε να σας ψάλλει το Νέο Άσμα της Αγάπης Της; Να χαίρεσαι λοιπόν, δημιουργία! Γιατί Εγώ Είμαι μπροστά στις πόρτες σου …

Αυτή η Χαρά φυλάχτηκε για τους δικούς σου καιρούς, γενεά, όταν ο Σατανάς και όλη η κυριαρχία του μαζί με την παγκόσμια εξουσία του αναρριχώνται στην κορυφή της δύναμής τους μέσα στην Εκκλησία Μου και σε όλα τα έθνη, μαζί με τον ψευδοπροφήτη, που τα βήματά του ακούγονται όλο και πιο καθαρά παντού και καθημερινά. Είναι οπλισμένοι μέχρι τα δόντια για να πολεμήσουν την Εκκλησία Μου και όλους αυτούς που υπακούνε στις Εντολές Μου.

Φύλαξα για τους δικούς σας καιρούς, αγαπημένα παιδιά, αυτό το Ουράνιο Μάννα που δίνεται από το Πνεύμα Μου. Είναι το κρυμμένο μάννα που φύλαξα για καιρούς ερήμωσης και ανομίας. Είναι η τροφή των φτωχών και των πεινασμένων, και σας υπόσχομαι πως θα φάνε όσο θέλουν και σ’ αυτούς θα απονείμω το Νέο Μου Όνομα. Είναι η Ουράνια Τροφή που εκχέω από τον Ουρανό, είναι η έκχυση του Αγίου Μου Πνεύματος που γεμίζει την εσωτερική σας ερημιά. Είναι η Αγάπη που μιλά σε έναν κόσμο εχθρικό. Είναι η Αγάπη που χτυπά κάθε σφαλισμένη πόρτα. Είναι η Αγάπη που καλεί από την άλλη πλευρά του Τοίχου που μας χωρίζει και χτίστηκε από τους εχθρούς Μου. Είναι η Αγάπη που ικετεύει σα ζητιάνος: για μια ανταπόδοση αγάπης … ένα χαμόγελο … μια στιγμή μεταμέλειας … έναν στεναγμό … Είμαι Εγώ:

η Ιερή Καρδιά.

Έρχομαι ακόμη μια φορά για να ζωντανέψω τη φλόγα που αργοπεθαίνει στην καρδιά σας σε μια Δυνατή Φωτιά Ευσπλαχνίας και Αγάπης. Κατεβαίνω για να χαρίσω όλους τους Θησαυρούς της Καρδιάς  Μου σε σένα, ανθρωπότητα … και να φωτίσω αυτούς που ζούνε στο σκοτάδι και στη σκιά του θανάτου.

Έρχομαι για να συντρίψω τις πόρτες των σκοτεινών σας φυλακών και με τη Φλόγα Μου να λιώσω τα αμαρτωλά δεσμά σας.

Έρχομαι να σας ελευθερώσω από την αιχμαλωσία σας και την ανομία σας και να βάλω ένα τέρμα στις ακολασίες σας. Θα σε σώσω, γενεά, ακόμη κι αν χρειαστεί να σε σύρω στην έρημο και να σου μιλήσω, δείχνοντάς σου την ξηρασία σου και πως όλο σου το σώμα είναι γεμάτο σκοτάδι, θα το κάνω για να σε σώσω. Αχ, δημιουργία! Και τι δεν θα κάνω για σένα … Το Πνεύμα Μου είναι πάνω σας και θα αναπαύεται πάνω σας παντοτινά. Ανοίξτε λοιπόν τις καρδιές σας και αφήστε Με να σας γεμίσω με τη Χάρη Μου.

Ελάτε να αντλήσετε τη δύναμή σας από Μένα, δυναμώστε τις ρίζες σας σε Μένα, γιατί τι θα κάνετε όταν έρθουν τα δεινά αν είναι εύθραυστες οι ρίζες σας; Θα ταρακουνηθείτε από τον άνεμο και θα ξεριζωθείτε από τη βίαιη καταιγίδα, και τα κλαδιά σας θα σπάσουν σαν λεπτό γυαλί. Όχι, θα είστε ανίκανοι να επιζήσετε. Ελάτε λοιπόν σε Μένα και αντλήστε από τα Πλούτη Μου για να μη μαραθείτε. Ελάτε σε Μένα όπως είστε. Μην περιμένετε να γίνετε άγιοι για να έρθετε σε Μένα. Ελάτε σε Μένα όπως είστε και θα συγχωρήσω τις αμαρτίες σας και θα καθαρίσω την ψυχή σας.

Θα σας ντύσω τότε με τη Θεότητά Μου για να τιμήσω το Άγιο Όνομά Μου, και θα σας ετοιμάσω για τους πνευματικούς μας Γάμους. Εγώ, ο Κύριος, θα σε κάνω ολοκληρωτικά δική Μου. Θα σε βοηθήσω να βρεις την Οδό και θα οδηγήσω τα βήματά σου μακριά από στραβά μονοπάτια. Θα σε ετοιμάσω για να γίνεις δική Μου παντοτινά και αιώνια.

Σήμερα, σκύβω από τον ουρανό για να σας πλησιάσω από Αγάπη και Έλεος. Όμως την ίδια στιγμή, η Ψυχή Μου είναι περίλυπη και γεμάτη θλίψη που βρίσκει τα αρνιά Μου και τα πρόβατά Μου, άλλα σκορπισμένα, άλλα χαμένα κι άλλα να τα κατασπαράζουν λύκοι μεταμφιεσμένοι σε πρόβατα. Μην απορείτε λοιπόν για την επίσκεψή Μου γιατί κάθε μέρα που περνά, θα Με βλέπετε όλο και πιο συχνά ωσότου Με συναντήσετε πρόσωπο με πρόσωπο.

Θα έρθω με πύρινη φλόγα για να διώξω όλους όσους δεν Με αναγνωρίζουν για Θεό τους, και σας βεβαιώνω πως ο καιρός επείγει, οι ώρες φεύγουν και πλησιάζει η Ημέρα της Δόξας Μου. Μην είστε ένας απ’ αυτούς που λένε: «Λοιπόν, πού είναι αυτός ο Ερχομός; Πού είναι αυτή η Υπόσχεση;»

Ο Ερχομός Μου επίκειται και η Υπόσχεσή Μου οδεύει στην εκπλήρωσή της και η προσμονή σας θα συντομευθεί χάρη στις προσευχές της Μητέρας Μου και όλων Μου των Αγίων. Γι’ αυτό λοιπόν, αγαπημένοι Μου, όσο είστε σε αναμονή, φροντίστε να συμφιλιωθείτε και να ζείτε άγια για να σας βρω εν ειρήνη.

Θα έρθω πολύ σύντομα τώρα σαν Αγάπη. Όλα πλησιάζουν προς το τέλος τους, και μια μέρα θα χρειαστεί να Μου αποκριθείτε όλοι και να λογοδοτήσετε. Τι θα γίνει τότε με τον κακό και τον αμαρτωλό; Και τι θα γίνει με όσους συνεχίζουν να Με προσβάλλουν; Είμαι Πιστός και Αληθινός και η Υπόσχεσή Μου θα πραγματοποιηθεί. Δεν θα καθυστερήσω.

Επειδή όσο θα ακούτε τα βήματα του ψευδοπροφήτη και του συναφιού του στην επιφάνεια της γης, τόσο θα σας κάνω να ακούτε τα Δικά Μου Βήματα, για να σβήσω με το Αίμα Μου τα φαρμακερά ίχνη που αφήνουν δόλωμα για σας στο πέρασμά τους. Ο Άνομος αυτός και το συνάφι του ευημερούν τώρα. Μεταμφιεσμένος με στολή Αρχιερέα, μεταμφιεσμένος σε πρόβατο, μεταμφιεσμένος σε Αλήθεια, για να παραπλανήσει πολλούς και να τους οδηγήσει όλους στο θάνατό τους.

Δεν σας μιλώ τώρα με παραβολές αλλά καθαρά. Ήρθε ο Καιρός, ο Καιρός που προανήγγειλαν οι Γραφές, όταν οι εχθροί Μου θα Μου απονείμουν έναν τίτλο που δεν Μου ανήκει και δεν είναι δικός Μου: έναν ψεύτικο Χριστό, μια άψυχη εικόνα, έναν ψεύτικο θεό, ένα είδωλο, έντεχνα κρυμμένο πίσω από έναν ψεύτικο οικουμενισμό: η Αιχμή της Λόγχης που είναι βαθιά χωμένη στην Ιερή Μου Καρδιά και προκαλεί τόση αιμορραγία … Θα σας εξαναγκάσουν να φάτε τη μολυσμένη τους τροφή: μια μερίδα Ορθολογισμού τη μια μέρα και μια μερίδα Φυσιοκρατίας την άλλη μέρα και ούτω καθεξής, μιμούμενοι την Αλήθεια, το Λόγο Μου, τη Σοφία και τη γλώσσα του Σταυρού Μου. Αλλά Φωτιά θα πέσει πάνω τους από τον Ουρανό και θα κάψει αυτόν και το συνάφι του, αυτό είναι βέβαιο και θα πραγματοποιηθεί.

Σας τα λέω όλα αυτά, αγαπημένοι, για να φυλαχθείτε απ’ αυτούς τους ψευδοδιδασκάλους και τις ανθρώπινες διδασκαλίες τους και να σας πω ότι τις θλιβερές μέρες που θα έρθουν, η Ιερή Μου Καρδιά όλο Φωτιά, θα συνεχίσει να σας καταδιώκει. Όπως ο ζητιάνος ελπίζει για ελεημοσύνη, το ίδιο κι Εγώ ελπίζω να κερδίσω την καρδιά σας πριν σας προλάβει το σκοτάδι.

Ευλογώ τον καθένα σας, σφραγίζοντας το μέτωπό σας με τον Στεναγμό της Αγάπης Μου. Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, ο Αγαπημένος Υιός του Θεού και Σωτήρας, σας αφήνω ολόψυχα την Ειρήνη Μου.

Σας αγαπώ Απέραντα, να είστε ένα».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…