Εκατοντάδες μετανάστες ήρθαν σήμερα στο κέντρο της Κορίνθου -…Πόσοι θα την κάνουν; (φώτο)

(15:20)

Στην ανοιχτή δομή στο στρατόπεδο της Κορίνθου ήρθαν σήμερα επιπλέον λεωφορεία μεταφέροντας εκατοντάδες μετανάστες. Υπολογίζονται περίπου 350 άτομα.

Οι φωτογραφίες με τον φακό της korinthiannews.gr είναι σήμερα το πρωί με το που έφτασαν οι μετανάστες για τους οποίους κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό θα μείνουν εκεί ή αν θα φύγουν καθώς η πόρτα είναι ανοιχτή!

Δείτε φωτογραφίες από τους μετανάστες σήμερα στο κέντρο της Κορίνθου:

Για υπενθύμιση αναφέραμε σε σημερινή ανάρτηση: “Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη. Έφτασαν οι πρώτοι (επιπλέον) μετανάστες στο στρατόπεδο της Κορίνθου. Περίπου 300 άτομα. Πέρασε το διήμερο και μέχρι τη Δευτέρα το πρωί από ότι ακούσαμε ήταν περίπου 50 άτομα (ίσως και λιγότερο)!!!

Οι υπόλοιποι είχαν φύγει!!! Την Δευτέρα το μεσημέρι (χθες δηλαδή) ήρθαν πάλι και άλλοι μετανάστες οι οποίοι είναι θέμα χρόνου να φύγουν και αυτοί, αφού η πόρτα είναι ανοιχτή.

Και όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στην Κόρινθο, την πρωτεύουσα του νομού υποτίθεται, την στιγμή που υπάρχουν γύρω από το στρατόπεδο σπίτια!!! Αυτές τις οικογένειες (δίπλα από το στρατόπεδο) δεν τις σκέφτεται κανένας;

Κορίνθιοι βουλευτές και δήμαρχε Κορινθίων …σας αρέσει αυτή η κατάσταση; Αν είχατε τα σπίτια σας δίπλα από το στρατόπεδο θα κοιμόσασταν άνετα τη νύχτα;
…”

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση (που είχε σήμερα ΤΕΡΑΣΤΙΑ απήχηση) με τίτλο: “Το ΠΑΡΑΛΟΓΟ με το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο! – …Τους φέρνουν και αυτοί «εξαφανίζονται»

– Το γράφουμε για ακόμα μία φορά: Η korinthiannews.gr συνεχίζει το ρεπορτάζ στο κέντρο όπου συγκεντρώνουν τους μετανάστες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σας δείξουμε με τι είναι γεμάτοι οι κάδοι απορριμμάτων!!! Ας τα δούνε οι Κορίνθιοι και ας βγάλουν τα συμπεράσματά μας …για τους πολιτικούς μας!

Κ.Ν