“Ελάτε να αντλήσετε από την Ιερή Καρδιά του Ιησού – Ελάτε να Τον λατρέψετε”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ελάτε να αντλήσετε από την Ιερή Καρδιά του Ιησού – Ελάτε να Τον λατρέψετε

Στις 10 Μαρτίου 1990 η Παναγία σε μήνυμά της λέει:

Ειρήνη σε σας. Νιώστε την Παρουσία Μου ανάμεσά σας … Ας δοθεί σε όλους σας αυτή η χάρη … 

Αγαπημένα παιδιά, σας ζητώ σήμερα να καθαρίσετε την ψυχή σας. Ετοιμάστε την ψυχή σας αυτές τις μέρες της Σαρακοστής για να κατανοήσετε και να εισχωρήσετε πλήρως στα Πάθη του Χριστού. Καταλάβετε πως θυσιάστηκε για σας, για να σας λυτρώσει από κάθε ανομία και να σας καθαρίσει, ώστε να γίνετε τα υιοθετημένα Του παιδιά. Ο Θεός σας ζητάει να συμφιλιωθείτε, να μετανοήσετε και να πιστέψετε στο Χαρμόσυνο Μήνυμα.

Συμφιλιωθείτε με το Θεό και θα κληρονομήσετε την Αιώνια Ζωή. Ο Θεός θέλει να είστε τέλειοι και για να φτάσετε στην τελειότητα, θα σας υπενθυμίσω πως για να την φτάσετε,  πρέπει πρώτα να συμφιλιωθείτε με τη βοήθειά Του και για χάρη Του. Η αυταπάρνηση θα σας οδηγήσει στο δρόμο της τελειότητας.

Εγώ, η Αγία σας Μητέρα, μεσιτεύω αδιάκοπα για όλους σας στον Πατέρα για τη θεληματική σας εγκατάλειψη και για να γίνετε τέλειοι. Ο Ιησούς κι Εγώ σας πλησιάζουμε με τον τρόπο αυτό για να σας προειδοποιήσουμε και να σας ξυπνήσουμε από τον ύπνο σας. Ο καιρός τρέχει και παρόλο που έχουν ξυπνήσει πολλοί από σας, ο Σατανάς, διπλασιάζοντας τις πανουργίες και τις παγίδες του, κατάφερε να ξαναρίξει μια μεγάλη μερίδα από σας σε βαθύ ύπνο. Επιδιώκει να σας διαιρέσει, να προκαλέσει έριδες ανάμεσά σας και να σας αποκόψει έτσι από το Αμπέλι. 

Αντισταθείτε σε κάθε πειρασμό, αντισταθείτε στο κακό και νικήστε το με την αγάπη. Νικήστε με θυσίες τον εγωισμό. Νικήστε με καλοσύνη το δόλο. Δείξτε την αγάπη σας στο Θεό με καλές πράξεις, αγαπάτε τον πλησίον σας όπως τον εαυτό σας. Τα Μηνύματά Μας σας δίνονται για να τα εφαρμόσετε και όχι μόνο να τα διαβάζετε, για να τα ζείτε. Δείξτε στο Θεό ότι είστε παιδιά Του με το να είστε αγνοί,  ταπεινοί,  υπάκουοι και γεμάτοι αυταπάρνηση.

Ιερείς Μου… Σας αγαπώ, εσάς τα πρόβατα που ο Ιησούς συνάζει στους Κόλπους Του και τα διδάσκει. Ελάτε να αντλήσετε από την Ιερή Καρδιά του Ιησού για να ζωντανέψει η αγάπη σας και να γίνει ζωηρή φλόγα και έτσι να την μεταδώσετε στο ποίμνιο του Ιησού. Ακολουθήστε τον Βασιλιά της Ειρήνης και θα Τον γνωρίσετε σιγά σιγά. Ο Ιησούς που είναι η Θυσία θα σας βοηθήσει να θυσιάσετε τους εαυτούς σας περισσότερο.  Βρείτε Τον, αγαπημένοι, με απλότητα καρδιάς. Ο Θεός δεν είναι περίπλοκος.

Ο Άγιος των Αγίων μιλάει πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο τρόπο, για να σας κάνει να αντιληφθείτε πως ο καιρός επείγει. Είμαι γεμάτη πόνο και πνίγομαι από τα δάκρυα και η Καρδιά Μου γεμίζει με θλίψη όταν βλέπω πολλά απ’ τα παιδιά Μου να κοιμούνται βαθιά και να απορρίπτουν όλες Μας τις Σπλαχνικές προειδοποιήσεις. Σας καλώ όλη μέρα, εμφανίζομαι σε όλο τον κόσμο, παρακαλώντας σας να μεταστραφείτε και να πλησιάσετε το Θεό.

Δεν έρχομαι, αγαπητά Μου παιδιά, για να σας επιπλήξω, έρχομαι από αγάπη για να σας προειδοποιήσω, να σας βοηθήσω και να σας εκπαιδεύσω στην πνευματική σας ανάπτυξη. Σαν Μητέρα σας,  παρακολουθώ την ανάπτυξή σας. Σας αγαπώ και στόχος Μου είναι να αυξηθείτε εν Θεώ. Δεχθείτε με χαρά τον καιρό αυτό της χάριτος. Ο Θεός δεν σας εγκατέλειψε και δεν σας καταδίκασε. Ποτέ δεν απομάκρυνε το Άγιο Πρόσωπό Του από πάνω σας, υποδεχθείτε λοιπόν το Άγιο Πνεύμα της Χάριτος με χαρές και με τραγούδια. 

Ευχαριστήστε τις Καρδιές Μας και σκορπίστε τα Μηνύματά Μας στα πέρατα του κόσμου και μέσα απ’ Αυτά μεταστρέψτε κι άλλες ψυχές. Θέλω να δω όλες τις εκκλησίες  γεμάτες, ζωντανές και ζεστές, γι’ αυτό βάλτε σε πράξη τα Μηνύματά Μας. Σκορπίζω πάνω σας χάρες για να σας ενθαρρύνω. Έχετε την ευλογία Μου κι ελάτε πιο κοντά στον Σταυρό, στα Πόδια του Ιησού, όπως ήμουν Εγώ με τον Ιωάννη και τις Άγιες γυναίκες. Ελάτε να Τον λατρέψετε, ελάτε να Τον λατρέψετε, το Πνεύμα της Αγιότητας ας έρθει να σκηνώσει μέσα σας για πάντα. 

Εγώ, η Αγία Μητέρα σας, ευλογώ εσάς και τις οικογένειές σας».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…