Ενημερώθηκαν άραγε από το κέντρο υγείας Λουτρακίου …τι συμβαίνει με το ασθενοφόρο;

Από το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Α. Κόρκα αναφέρεται: «Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κα. Αθηνά Κόρκα την Πέμπτη «Παγκόσμια Ημέρα Υγείας» μαζί με την Ειδική Σύμβουλο κα. Ι.Κασίμη όπου προσέφερε στην διευθύντρια κα. Σούκουλη, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου Υγειονομικό Υλικό.

Η κα. Κόρκα επισήμανε  ότι το Λουτράκι ως τουριστικός προορισμός, αντιμετωπίζει πολλά  και έκτακτα περιστατικά με αποτέλεσμα οι ανάγκες του να είναι αυξημένες.

Συζητήθηκαν θέματα για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας όπως η κάλυψη σε υγειονομικό υλικό, σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και σε παρεμβάσεις που απαιτούνται στις κτιριακές εγκαταστάσεις».

ΣΣ. …Τι να συζητάει κανείς μετά, όταν πριν λίγες μέρες ένα μικρό παιδί (περίπου 13 χρονών) που έπαιζε στο κέντρο του Λουτρακίου έπεσε και χτύπησε, κάλεσαν άμεσα το ασθενοφόρο και αυτό έφτασε περίπου μία ώρα μετά το ατύχημα!!! …Τι να συζητάει κανείς μετά! Το θέμα έπαιξε και σε αθηναϊκά ΜΜΕ! Μπορεί να εξηγήσει κανείς τι συμβαίνει τα Σαββατοκύριακα με το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου; Γι΄ αυτό το θέμα ρώτησε η Α. Κόρκα και ενημερώθηκε σχετικά;

Κ.Ν