ΕΞΑΜΙΛΙΑ: Η εταιρεία προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης προχώρησε σε δωρεά 3.000 ευρώ στο δήμο Κορινθίων…

Σε δελτίο τύπου από την Tikun αναφέρεται:

«Με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας της Κορίνθου, η TikunEurope, εταιρεία προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, προχώρησε σε δωρεά συνολικής αξίας 3.000 ευρώ προς τον Δήμο Κορίνθου για αγορά κουπονιών σίτισης για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού που επλήγησαν από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.Η προσφορά αυτή εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας να συνδράμει τις προσπάθειες του Δήμου και των άλλων τοπικών φορέων για την υποστήριξη και ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, συμβάλλοντας στην εξασφάλιση της ευημερίας της τοπικής κοινωνίας.

Η TikunEurope διαθέτει μονάδα παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης σε εγκαταστάσεις έκτασης 56.000m2 στα Εξαμίλια της Κορίνθου. Η βιομηχανική μονάδα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2021, έχει ως αντικείμενο την παραγωγή καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Στην πλήρη ανάπτυξη του εργοστασίου και με την έναρξη της λειτουργίας της μονάδας, το έργο αυτό αναμένεται να έχει θετικές επιπτώσεις τόσο στην εθνική όσο και στην τοπική οικονομία, συμβάλλοντας με θέσεις εργασίας και έσοδα από φορολογία.

Ο κ. Νίκος Μπέης, Διευθύνων Σύμβουλος της Tikun Europe, δήλωσε σχετικά: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, με τη δωρεά προς τον Δήμο Κορίνθου, η Tikun Europe στηρίζει το κοινωνικό έργο του Δήμου συνεισφέροντας έμπρακτα στην παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη όλων μας. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ενεργά την τοπική κοινωνία και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες».

Για την TikunOlam

Η TikunOlam είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης παγκοσμίως. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο Ισραήλ το 2005 με την ίδρυση της TikunOlamIsrael και σήμερα θεωρείται εταιρεία ηγέτης στα προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης με προϊόντα που έχουν βραβευθεί διεθνώς. Το όνομα Tikun είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία φαρμακευτικής κάνναβης παγκοσμίως. Με πάνω από 15 χρόνια κλινικών και εργαστηριακών μελετών και μεγάλη βάση δεδομένων με περισσότερους από 30.000 ασθενείς παγκοσμίως, τα  καινοτόμα προϊόντα της TikunOlam προσφέρουν ανακούφιση και θεραπεία από σοβαρές παθήσεις όπως καρκίνος,πάρκινσον, νόσο του Crohn, αυτισμός, κ.α. με ασφάλεια και επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Για την TikunEurope

Η Tikun Europe ιδρύθηκε το 2018 στην Ελλάδα με σκοπό την καλλιέργεια, επεξεργασία και παραγωγή προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και με όραμα την κεντρική διαχείριση της αγοράς της Ευρώπης. Είναι η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα εταιρεία καλλιέργειας, επεξεργασίας και παραγωγής προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης που έχει υλοποιήσει την επένδυσή της.Διαθέτει υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Κόρινθο αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία δεκαετιών της TikunOlam για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης. Η TikunOlamIsrael παρέχει στην Tikun Europe το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενός από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στην παγκόσμια βιομηχανία φαρμακευτικής κάνναβης, σε συνδυασμό με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εκτεταμένη κλινική έρευνα».