Επίσκεψη του γενικού γραμματέα του υπουργείου πολιτισμού στην Αρχαία Νεμέα…

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Χ. Δήμα αναφέρεται:

“Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αρχαία Νεμέα

Τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γιώργο Διδασκάλου υποδέχθηκε χθες στην Αρχαία Νεμέα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας, μαζί με τον Δήμαρχο Νεμέας, τον Πρόεδρο της Κοινότητας, τον Πρόεδρο του Συλλόγου αναβίωσης  Νέμεων αγώνων, την έφορο Αρχαιοτήτων Κορινθίας και τον καθηγητή κ. Στέφανο Μίλλερ.
Ο κ. Διδασκάλου ξεναγήθηκε στους χώρους  όπου βρίσκεται το Μουσείο, στον Αρχαιολογικό χώρο και  στο στάδιο.

Ο κ. Δήμας μετά την περιήγηση και τη συζήτηση που ακολούθησε, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα έκανε την εξής  δήλωση:

«Σήμερα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γιώργο Διδασκάλου,  τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο της Κοινότητας, τον Πρόεδρο του Συλλόγου αναβίωσης Νέμεων Αγώνων και  την έφορο Αρχαιοτήτων Κορινθίας, συζητήσαμε για την απρόσκοπτη λειτουργία του Μουσείου που καταφέραμε φέτος για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια, την ενίσχυση του Μουσείου και τις δυνατότητες βελτίωσης του για τον επισκέπτη, ειδικότερα με την χρήση των νέων τεχνολογιών, την λειτουργία του πωλητηρίου αλλά ακόμα και για τα γενικότερα σχέδια όπως η περαιτέρω αναστύλωση του
Ναού του Δία.»

Αξίζει να αναφερθεί, πως λίγο πριν αποχωρήσουν από την Νεμέα ο κ. Δήμας προσκάλεσε τον Γενικό Γραμματέα να λάβει μέρος στα φετινά Νέμεα”