Επιμελητήριο Κορινθίας: Τιμητική η πρόταση στον Ραψωματιώτη …αλλά!

Στο επιμελητήριο Κορινθίας …γίνεται το έλα να δεις! Φτάσαμε στο σημείο ο Πιτσάκης να μην αφήνει με τίποτα τη θέση του προέδρου αν και έχει χάσει την πλειοψηφία!

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα γράψαμε για να μπορέσει να λειτουργήσει το επιμελητήριο Κορινθίας συναποφασίστηκε στην 7μελή επιτροπή της διοικούσας να πάρει ο Πιτσάκης δύο άτομα (τον εαυτό του και άλλον ένα) και οι άλλοι πέντε να είναι του συνδυασμού Μουρίκη- Λουζιώτη!

Δηλαδή ο Πιτσάκης που είναι πρόεδρος παίρνει 2 και η πλειοψηφία παίρνει 5!!! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: Επιμελητήριο Κορινθίας: Ο Πιτσάκης παίρνει 2, η πλειοψηφία παίρνει 5!)

Πριν από λίγο είδαμε και μία ενδιαφέρουσα ανακοίνωση στο facebook από τον Κορίνθιο επιχειρηματία Δ. Ραψωματιώτη που ανέφερε τα εξής:

ΣΣ. Είναι όντως τιμητική η πρόταση των δύο πλευρών του επιμελητηρίου για τον Δ. Ραψωματιώτη!

Αλλά την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο Ραψωματιώτης. Γιατί να μπει σε μία τέτοια διαδικασία από ότι στιγμή που δεν υπάρχει κάτι το ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ- ΜΟΝΑΔΙΚΟ;

Και επειδή κάτι ξεχωριστό δεν το βλέπουμε να έρχεται σε ότι αφορά το επιμελητήριο Κορινθίας δεν έχει κάποιο λόγο να αλλάξει την αρχική του απόφαση! Και εμείς στη θέση το ίδιο θα κάναμε!

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στο επιμελητήριο Κορινθίας καλύτερα ένας απλός σύμβουλος …για να μην τα ακούσεις κάποια στιγμή!

Κ.Ν