ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο νυν πρόεδρος …τα ακούει από τον τέως!!! -…Που πήγαν τα 300.000 ευρώ;

Σε μία σοβαρή αναφορά προχώρησε ο τέως πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας Π. Πιτσακης ρωτώντας στη συνεδρίαση τη διοίκηση του Π. Λουζιώτη γιατί το ταμείο του επιμελητηρίου Κορινθίας έχει μείον 300.000 ευρώ!!!

Ανέφερε μεταξύ άλλων ο Π. Πιτσάκης: Γιατί το ταμείο του επιμελητηρίου Κορινθίας έχει μείον 300.000 ευρώ; Που πήγαν τα χρήματα αυτά; Εγώ δεν έχω κακή διάθεση να πω ότι εσείς πήρατε λεφτά αλλά εδώ υπάρχουν κάποια μέσα τα οποία είναι φιλικά προς εσάς και γράφουν για κατασπατάληση των χρημάτων του επιμελητηρίου Κορινθίας από τον πρόεδρο Π.Λουζιώτη!!!

Και θα σας πω κάτι κε Λουζιώτη. Κάτω από εδώ (την αίθουσα συνεδρίασης) έχει μία αίθουσα που είναι για όσους προέδρους έχουν εκλεγεί στο επιμελητήριο Κορινθίας. Απέναντι έχει ένα τοίχο κενό. Εκεί να βάλετε το πρόσωπό σας κε Λουζιώτη. Στους διορισμένους…”

ΣΣ. Στην korinthiannews.gr είναι γνωστό σε όλους ότι κάναμε σκληρή κριτική όταν πρόεδρος ήταν ο Πιτσάκης. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ

Οφείλουμε όμως να γράψουμε ότι και τώρα με πρόεδρο τον Τ. Λουζιώτη το επιμελητήριο Κορινθίας …έχει πάρει λάθος πορεία! Παρατηρούνται τα λάθη που κάποτε κατήγγειλαν και αυτό φάνηκε από την αρχή της θητείας του Λουζιώτη!

Που να περιμέναμε ότι θα έφτανε ο τέως πρόεδρος Π. Πιτσάκης να …τα χώνει για σοβαρά θέματα στον νυν πρόεδρο Π. Λουζιώτη!

Αυτά πρέπει να τα απαντήσει ο Λουζιώτης ο οποίος με όλα αυτά που ακούγονται και γίνονται είναι εκτεθειμένος στους Κορίνθιους επιχειρηματίες! …Τι άλλο θα δούμε ακόμα να συμβαίνει με πρόεδρο τον Λουζιώτη!

Κ.Ν