Επισκέφθηκαν τον μητροπολίτη Κορίνθου…

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται: «Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, διαδοχικώς ο νυν αλλά και υποψήφιος Βουλευτής κ. Χρήστος Δήμας, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος και ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Νικόλαος Ταγαράς στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο προκειμένου να λάβουν την ευχή και την ευλογία του για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές οι μεν και για την επικείμενη θητεία του, ως πρώτος πολίτης του Δήμου μας, ο δε.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως τους, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, οι κύριοι Πολιτευτές και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κορινθίων αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην τρέχουσα επικαιρότητα και στις ανάγκες της Κορινθίας μας. «Κοινός τόπος» των συζητήσεων η αγωνία όλων για την επαναφορά της Κορινθίας μας στην «πρώτη γραμμή» πανεθνικά και η σχετική παρότρυνση του Μητροπολίτου μας για κορύφωση του ενδιαφέροντος και της δράσης τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε θερμά και τους τρεις για την ευγενική επίσκεψή τους, τους ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον αγώνα τους και δεσμεύθηκε να προσεύχεται ώστε να καταφέρουν να εξυπηρετούν τον Λαό μας με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού, και πρόοδο της Πατρίδας μας».