Επιστολή αναγνώστη για το νοσοκομείο Κορίνθου: “Άραγε είναι τόσο δύσκολα…”

Σε επιστολή που λάβαμε από αναγνώστη μας αναφέρεται:

” Υπάρχει τρόπος να κλειστούν ραντεβού στο νοσοκομείο Κορίνθου; (γιατί για να συζητήσουμε κάτι περισσότερο ας δούμε πρώτα τα πιο απλά )

 1. Γραμμή για την υγεία 1535. Τηλεφωνείς… και σου λέει ότι το νοσοκομείο Κορίνθου δεν είναι συμβεβλημένο!
 2.  Σύμφωνα με την σελίδα του νοσοκομείου: Η καταχώριση των ραντεβού πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ (https://www.e-syntagografisi.gr/e-rv/p), με τη χρήση των προσωπικών στοιχείων πρόσβασης του ΤΑΧΙS της ΑΑΔΕ ή με τα στοιχεία πρόσβασης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τα οποία παραλαμβάνονται από τον Οικογενειακό Ιατρό.

Μόνο που στην πλατφόρμα αυτή όταν κάνεις εύρεση για νοσοκομείο Κορίνθου δεν σου επιστρέφει αποτελέσματα  «δεν υπάρχουν ραντεβού στο διαθέσιμο εύρος» αυξάνεις τις ημερομηνίες …αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα (τουλάχιστον για ορθοπεδικό που κοίταγα )

1.  Τηλεφωνικά λένε… από τις 08:00 έως 14:30 απευθείας με την γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων στα τηλέφωνα 2741361600 και 2741361601. Εδώ υπάρχουν 2 σενάρια, …ειτε μιλάει …είτε δεν το σηκώνουν!

Κάντε το πείραμα και αν βγάλετε οποιαδήποτε ΑΚΡΗ με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους θεωρείστε με απλά άτυχο.

Ωστόσο κρίμα ότι λεφτά και κονδύλια επενδύονται εκεί, καθώς δεν μπορούν να έχουν ΒΑΣΙΚΕΣ  λειτουργίες (ακόμα λειτουργούμε με έγγραφο παραπόνων σε χαρτί χωρίς καν μια φόρμα από το site του νοσοκομείου).

Στην εποχή της τεχνολογίας το μονό υψηλό  είναι οι μισθοί των διοικούντων. Άραγε είναι τόσο δύσκολα όλα τα παραπάνω ή απλά ανευθυνότητα και αδιαφορία?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας”.

ΣΣ. Δημοσιεύουμε την επιστολή του αναγνώστη μας! Οι Κορίνθιοι θεωρούμε ότι έχουν άποψη για το θέμα…

Κ.Ν