Επιτέλους! -…Παίρνουν μπρος οι Κορίνθιοι αγρότες!

Είναι απορίας άξιο πως οι εκπρόσωποι των Κορίνθιων αγροτών δεν έχουν ήδη ξεσηκωθεί! Τη στιγμή μάλιστα που σε άλλες περιοχές της Ελλάδας έχουν ξεκινήσει ήδη κάποιες κινητοποιήσεις, οι εκπρόσωποι των αγροτών στην Κορινθία φαίνεται να είναι ακόμα …στις συζητήσεις!!!

Τι άλλο δηλαδή πρέπει να συμβεί στους Κορίνθιους αγρότες για να αντιδράσουν; Η κυβέρνηση και οι Κορίνθιοι πολιτικοί …τους έχουν γυρίσει την πλάτη στα ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που αντιμετωπίζουν (φόροι, χαμηλές τιμές, αποζημιώσεις ΕΛΓΑ, είναι έρμαιο των εμπόρων…κτλ).

Τώρα όμως σκέφτονται οι αγρότες να πάρουν απόφαση για το τι θα κάνουν! Κάτι είναι και αυτό! Το θέμα είναι ποιες δυναμικές κινητοποιήσεις θα κάνουν! Και το κυριότερο πόσο καυστικοί θα είναι κατα των Κορίνθιων πολιτικών της κυβέρνησης που γενικά αποδεικνύουν ότι είναι κυρίως …για δημόσιες σχέσεις και …για χειραψίες!

Συνηθίζουν …να κάνουν πως δεν βλέπουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ακόμα και αν οι αποφάσεις είναι κατά του τόπου τους

Οι αγρότες καθημερινά μοχθούν και ματώνουν για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να συντηρήσουν την οικογένειά τους. Πρέπει να διεκδικούν με κάθε τρόπο τα δίκαια αιτήματά τους και όχι να χαϊδεύουν τα αυτιά στην κυβέρνηση και τους Κορίνθιους πολιτικούς! Μόνο έτσι θα φτάσουν πιο κοντά στους στόχους τους

Σε ανακοίνωση από τον ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Συνάδελφε αγρότη,

Εσύ που καθημερινά έρχεσαι αντιμέτωπος με μια σειρά μεγάλα προβλήματα, που σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό σου, που βλέπεις να εξανεμίζεται το εισόδημά σου και τα χρέη σου συνεχώς να αυξάνονται!

Τώρα πρέπει να αντιδράσεις γιατί τα προβλήματα αυτά συνέχεια θα γιγαντώνονται όσο μένεις με σταυρωμένα χέρια! Τώρα πρέπει όλοι να οργανωθούμε, να δώσουμε την δική μας αγωνιστική απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν να μας ξεριζώσουν από τον τόπο μας, τα χωράφια μας!

Είναι η ώρα να συντονιστούμε με όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες της χώρας μας, που είναι ήδη στους δρόμους!

Γι αυτό σε καλούμε σε ΣΥΣΚΕΨΗ στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου στο Δημαρχείο Κιάτου, την  Δευτέρα 14 Φλεβάρη, στις 7.00μμ, προκειμένου να συζητήσουμε όλα αυτά τα προβλήματα και να αποφασίσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας…”

Κ.Ν