Ευχαριστίες από τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου αλλά…

Από τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου ανακοινώνεται: «Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου εκφράζει ολόψυχα τις ευχαριστίες της,  προς τον εταιρεία MOTOR OIL ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για την δωρεά  ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα πέντε σύγχρονων απινιδωτών με δυνατότητα βηματοδότησης, που παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο μας χθες από τον  Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων  κ.Κ.Ασημακόπουλο και τον ιατρό του Διυλιστηρίου κ.Κ.Λάμπρου.

Η εταιρεία MOTOR OIL ΕΛΛΑΣ Α.Ε. επιδεικνύοντας επανειλημμένα εταιρική κοινωνική ευθύνη όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει έμπρακτα το έργο της Διοίκησης υπογραμμίζοντας ότι καταβάλει διαρκείς προσπάθειες για  να παρέχει το Νοσοκομείο ποιοτικές και σύγχρονες Υπηρεσίας Υγείας σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, ενισχύοντας  καθημερινά όλες τις δομές του».

ΣΣ. Παραπάνω διαβάζουμε τις ευχαριστίες από τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου!

ΟΜΩΣ για το άλλο θέμα που γράψαμε χθες και αφορά την αντίδραση των γιατρών για ένα σοβαρό θέμα στο νοσοκομείο δεν απάντησαν! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: Δυσάρεστη εξέλιξη για το νοσοκομείο Κορίνθου!- Η έκπληξη των γιατρών! -Τους αγνόησαν…)

Απλά φαίνεται για ακόμα μία φορά τι αφορούν κυρίως οι ανακοινώσεις από την πλευρά της διοίκησης του νοσοκομείου

Κ.Ν