“Εύγε” στη διοίκηση του Λουζιώτη στο επιμελητήριο Κορινθίας! -Το κόστος υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ και βαρύνει τον προϋπολογισμό…

Πρόσφατα ρωτήσαμε ευθέως τον νέο πρόεδρο (…από σπόντα) στο επιμελητήριο Κορινθίας Π. Λουζιώτη και τη νέα διοίκηση να μας απαντήσουν ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ την εκδήλωση και ΠΟΣΟ στοίχισε; -Ποιο το κέρδος για τους επιχειρηματίες του νομού;

Την παραπάνω συγκεκριμένη ερώτηση τη θέσαμε στις αρχές του μήνα (στις 8 Ιουλίου)

Πέρασαν περίπου 10 μέρες και δεν είδαμε να δίνουν μία απάντηση τόσο ο Π. Λουζιώτης ως πρόεδρος όσο κάποιο άλλο μέλος της νέας διοίκησης (…όπως προέκυψε τέλος πάντων) στο επιμελητήριο Κορινθίας!

Δεν διαβάσαμε και κάποια ανακοίνωση στα ΜΜΕ σχετικά με το κόστος της εκδήλωσης και το ΠΟΙΟΣ πλήρωσε!

Η απάντηση ήρθε …αλλά από άλλου!

Και η απάντηση έρχεται από τον πρώην πρόεδρο στο επιμελητήριο Κορινθίας Π. Πιτσάκη που μιλάει για κόστος που υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ και βαρύνει τον προϋπολογισμό του επιμελητηρίου Κορινθίας!!!

Και τώρα ρωτάμε Π. Λουζιώτη: …Είμαστε σοβαροί; Τόσες χιλιάδες ευρώ σε τόσο δύσκολες εποχές; Όταν, το γράφουμε ξανά, η ακρίβεια έχει “γονατίσει” τους επιχειρηματίες- εμπόρους; Όταν μάλιστα επι διοίκησης δική σας όπως έχει καταγγελθεί βεβαιώνονται οφειλές μελών του στην ΑΑΔΕ (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Λειτουργείτε ως εισπρακτική σε βάρος των μελών σας;)

Η ανάρτηση του πρώην προέδρου στο επιμελητήριο Κορινθίας Π. Πιτσάκη:

Και φυσικά επαναφέρουμε τα ερωτήματα που θέσαμε στην ανάρτηση της 8ης Ιουλίου 2024, όχι για να απαντήσει η διοίκηση του Π. Λουζιώτη, αλλά για να δουν οι επιχειρηματίες του νομού τι ΔΕΝ απάντησε ή απέφυγε (η διοίκηση του Τ. Λουζιώτη):

ΠΟΙΟΣ πλήρωσε αυτή την εκδήλωση; ΠΟΣΟ στοίχισε;

ΠΟΣΟΙ Κορίνθιοι επιχειρηματίες παρευρέθηκανΓιατί είδαμε να δίνουν το παρόν άτομα που ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με επιχειρηματίες (πρώην Κορίνθιους αστυνομικούς διευθυντές …κτλ!)

-ΠΟΙΟΣ ο σκοπός της εκδήλωσης;

ΠΟΙΟ ήταν το κέρδος για τους επιχειρηματίες του νομού;

-Τιμήθηκαν πρόσωπα που ΔΕΝ δουλεύουν πια σε κάποια επιχείρηση τα οποία είχαν τιμηθεί κατα το παρελθόν, όταν ήταν ακόμα ενεργά! …Δηλαδή κάθε τόσο θα βραβεύονται ξανά τα ίδια πρόσωπα και ας μην εργάζονται κάπου;

Έλαβαν πρόσκληση ΟΛΟΙ οι επιχειρηματίες του νομού;

ΣΣ. Ο κάθε επιχειρηματίας -έμπορος στην Κορινθία μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Κ.Ν