ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: …Τι αγχώνει ακόμα τον Ν. Μπάρτζη (βίντεο)

Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο Ν. Μπάρτζης από το Ζευγολατιό Κορινθίας, εισέβαλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και ανέφερε: «Αγχώνομαι ακόμα με τις κάμερες…”

“Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε ο Νίκος Μπάρτζης. Ο παίκτης ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor αφού ο σοβαρός τραυματισμός του δεν θα του επέτρεπε να αγωνιστεί, βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Όταν χτύπησα έπεσε η ψυχολογία μου. Δεν υπήρχε νόημα να κάτσω αν δεν μπορώ να αγωνιστώ. Στην αρχή μπήκα με στόχο τα λεφτά, το έπαθλο. Στην τελική, το έχω κερδίσει το έπαθλο διπλό και τριπλό, είναι η Άννα Μαρία, είναι ο Τζέιμς. Γνωρίστηκα με τον σύντροφο της Άννας Μαρίας και όλα καλά.

Στο ξενοδοχείο ήμουν σε καροτσάκι, πονούσα πολύ, ήμουν σε οριακό σημείο. Ο κόσμος είδε ότι είμαι πραγματικός, αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω. Αισθάνθηκα άσχημα με το ατύχημα της Χριστίνας επειδή είπαν ότι έφταιγα εγώ. Για να πεις κάτι τέτοιο, βγάζεις μίσος. Δεν σκέφτομαι τίποτα, ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλι το λέω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Νίκος Μπάρτζης πρόσθεσε στην συνέχεια: «Αγχώνομαι ακόμα με τις κάμερες. Η Μαριαλένα έμαθε ότι εμείς είμαστε μισητοί και διάλεξε να μας παρατήσει και να πάει στην… ασφάλεια. Δεν περιμέναμε ότι θα φύγει η Άννα Μαρία, κλαίγαμε. Είχαμε δεθεί, είχαμε περάσει δύσκολες καταστάσεις. Δεν θέλω να βρεθώ με τον Αλέξη Παππά. Ότι βγάζεις εκεί μέσα, αυτό είσαι.

Η Άννα Μαρία με βοήθησε στο πώς να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Δεν έχω άποψη για Σάκη και Μαριαλένα. Τους αξίζει να κερδίσει ο Τριαντάφυλλος, αλλά εγώ θα ήθελα να κερδίσει η Ελένη, έχει περισσότερη ανάγκη το έπαθλο. Ο Ηλίας είναι καλό παιδί, αλλά κάποια πράγματα δεν κολλάνε. Αφού έφυγε ο Παππάς, ο Ηλίας μίλησε με Σάκη – Μαριαλένα και πήρε τη… θέση του Παππά», αναφέρθηκε στο newsbeast.gr.