“Η Έκχυση του Πνεύματος – Η Δεύτερη Πεντηκοστή”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Έκχυση Του Πνεύματος – Η Δεύτερη Πεντηκοστή

22 Απριλίου 1990

“Η πέτρα, που αποδοκίμασαν
αυτοί που οικοδομούν,
αυτή έγινε κεφαλή γωνίας.”

Κύριέ μου Ιησού, Σε αποδοκίμασαν τότε ως Μεσσία, γιατί δεν ήταν έτοιμο το πνεύμα τους, οι καρδιές τους ήταν κλειστές και σκληρές, κι όμως Εσύ έγινες Η Κεφαλή Γωνίας. Στη γενεά μας, Κύριέ μου, η έκχυση του Αγίου Σου Πνεύματος αποδοκιμάζεται πάλι από τους ‘οικοδομούντες’, αλλά το Άγιο Πνεύμα Σου θα δείξει μια μέρα σε όλους μας πως Αυτό ήταν η Κεφαλή Γωνίας. Με το να απορρίπτουν και να καταστέλλουν το Άγιο Πνεύμα Σου που έρχεται κοντά μας σαν Υπενθύμιση, ‘οι οικοδομούντες’ ετοιμάζουν πάλι την  πτώση τους.

Βλέπεις που επαληθεύονται οι παλιές προφητείες; Πράγματι, είπα ότι «ο Παράκλητος, το Άγιο Πνεύμα που θα στείλει ο Πατέρας στο Όνομά Μου, θα σας διδάξει τα πάντα και θα σας υπενθυμίσει όλα όσα σας έχω πει», αλλά γνώριζα εξαρχής ότι μόνο ένα υπόλοιπο θα άκουγε και θα επέστρεφε σε Μένα. Αυτούς που θα Με ακούσουν, θα τους δώσω το Άγιο Πνεύμα Μου της Σοφίας και της Σύνεσης. Ναι, θα τους περιβάλω με το Πνεύμα Μου της Συμβουλής και της Γνώσης. Και το αμυδρό φως που απέμεινε στον  κόσμο αυτό θα γίνει μια ζωηρή φωτιά.

Επαναλαμβάνω, πως στέλνω το Άγιο Πνεύμα Μου της Χάριτος στις τέσσερεις άκρες της γης για να σας μάθει να είστε άγιοι και να σας αναδείξει σε θεία όντα. Η γη θα γίνει ένα αντίγραφο του Ουρανού και έτσι θα γίνει το Θέλημά Μου. Η προσευχή που σας δίδαξα να λέτε θα εκπληρωθεί.

Κύριε! Απομάκρυνέ μας και γρήγορα
από το δρόμο της πλάνης, 
κάνε να γίνουμε ένα, ενωμένοι, 
και να ζούμε άγια όπως οι άγγελοί Σου στον ουρανό,
όπως όλες οι ψυχές που ζουν στον ουρανό,
και αδιαίρετοι μέσα στην Αγάπη Σου,
να μοιραστούμε κι εμείς όπως αυτές
την Αγάπη Σου με την ενότητα,
για να γίνει η γη ένα αντίγραφο του Ουρανού.
Ας έρθει η Βασιλεία Σου  
να ανακαινίσει τη γη με νέα αγαθά,
το Άγιο Πνεύμα Σου σ’ αυτή τη δεύτερη Πεντηκοστή, 
ας σπεύσει να μας ανακαινίσει
με  νέο πνεύμα αγάπης και
να μας μεταμορφώσει όλους σε θεία όντα! Μαραναθά!

Ειρήνη σε σένα. Σε βεβαιώνω πως πλησιάζει ο καιρός που η Βασιλεία Μου στη γη θα μοιάζει με εκείνη στον Ουρανό. Δεν θα μείνετε ακόμη για πολύ χρόνο διηρημένοι κάτω απ’ αυτόν τον ουρανό, σύντομα θα είστε όλοι ένα, και η Αγάπη θα κατοικήσει ανάμεσά σας: αυτή είναι η Υπόσχεσή Μου. Όμως, αγαπημένοι Μου, η ανανέωση αυτή δεν θα έρθει χωρίς ταλαιπωρίες. Όπως κάθε γέννηση, και  η ανανέωση αυτή θα έχει τις ωδίνες της, αλλά οι πόνοι γρήγορα θα αντικατασταθούν με χαρά.

Εκχέω πάνω σου το Πνεύμα Μου, γενεά, για να ποτίσω την ερημιά σου και να κάνω να αναβλύσουν ποτάμια από την άγονη γη σου, ναι! Θα ποτίσω την ερημιά σου και θα την μετατρέψω σε Κήπο, θα δείτε τελικά τη δύναμη των Λόγων Μου και τη λαμπρότητα του Κάλλους Μου. Θα σας επαναφέρω, τον ένα μετά τον άλλο, στη θέωση. Εγώ είμαι η Ελπίδα σας, Εγώ είμαι η Καταφυγή σας, Εγώ είμαι ο Παρηγορητής σας. Παντοδύναμος, Εγώ Είμαι.

Αναγνωρίστε τους Καιρούς, αναγνωρίστε πάνω σας την απαλή Πνοή του Αγίου Πνεύματος της Χάριτος. Φυσάω τώρα πάνω στα έθνη σας, ανασταίνοντας με την Πνοή Μου τους νεκρούς σας, και  τους κάνω να καθρεφτίζουν την Εικόνα Μου. Ανατρέφω κάθε μέρα νέους μαθητές για να δοξάσουν και πάλι το Όνομά Μου και να κηρύξουν την Αγάπη με αγάπη.

Σας ζητώ, λοιπόν, αγαπημένοι Μου, να προσεύχεστε καθημερινά για τη δεύτερη Έλευσή Μου, που είναι η δεύτερη Πεντηκοστή. Προσευχηθείτε για τη μεταστροφή των ψυχών, να μεταστραφούν πριν από τον Ερχομό Μου. Ελάτε σε Μένα όπως είστε και γείρετε πάνω Μου όπως έγειρε πάνω Μου ο αγαπημένος Μου Ιωάννης, ακουμπήστε κι εσείς το κεφάλι σας στο Στήθος Μου και ακούστε τους χτύπους της Αγάπης, κάθε χτύπος είναι κι ένα κάλεσμα Αγάπης. Το μόνο που σας ζητώ είναι μια ανταπόδοση αγάπης. Αγαπήστε Με, λατρέψτε Με, δώστε χαρά σε Μένα τον Κύριό σας Σας ευλογώ, αφήνοντας το Στεναγμό της Αγάπης Μου στο μέτωπό σας. Να είστε ένα».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…