Η ανακοίνωση από το νοσοκομείο Κορίνθου –…Τώρα χαιρετίσματα!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Από τον διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζη ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται λόγω ελάττωσης του αριθμού των θετικών κρουσμάτων της πανδημίας  Covid– 19, αποφασίστηκε η σταδιακή επαναλειτουργία των τακτικών Ιατρείων από 01/06/2022.

Επίσης με την ίδια απόφαση επαναπροσδιορίζονται οι κλίνες της ειδικής μονάδας Covid- 19 , του χειρουργικού τομέα και του παιδιατρικού τμήματος του νοσοκομείου και στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η επαναλειτουργία του Παιδιατρικού Τμήματος από την 23η Μαΐου 2022».

ΣΣ. …Τώρα χαιρετίσματα! Δηλαδή έπρεπε να μειωθούν τα κρούσματα κορονοϊού για να λειτουργήσουν κάποια σοβαρά τμήματα στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Μέχρι τώρα τι γινόταν όμως κε Καρπούζη; …Τι κάνατε; …Τι καταφέρατε; Ούτε να αντιδράσετε σας είδαμε κατά του υπουργείου και της κυβέρνησης από τη στιγμή που το νοσοκομείο Κορίνθου υπολειτουργούσε!

Τα μηνύματα τα πήραμε και εμείς και οι Κορίνθιοι!

Σε ότι αφορά τους Κορίνθιους βουλευτές της κυβέρνησης …πέρα βρέχει! Ούτε μία ανακοίνωση δεν έβγαλαν για τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ στο νοσοκομείο Κορίνθου καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα! Για να βρουν λύση …δεν το συζητάμε!