Η ανακοίνωση του ιατρικού συλλόγου Κορινθίας …και τα ερωτηματικά! -Τι αναφέρουν ότι ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ από μόνοι τους ΧΩΡΙΣ να αναφέρουν τη διοίκηση του Γ. Καρπούζη!!!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Σε ένα σημείο της παρακάτω ανακοίνωσης από τον ιατρικό σύλλογο Κορινθίας αναφέρεται: “Με αποκλειστικά δικές μας ενέργειες εξασφαλίσαμε την επάνοδο της συναδέλφου στο ΤΕΠ”.

Και ρωτάμε: Για το θέμα αυτό η διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου ασχολήθηκε καθόλου; Ένα απλό ερώτημα θέτουμε κε Καρπούζη …γιατί δεν αναφέρεστε πουθενά στην παρακάτω ανακοίνωση! Δεν τα λέει αυτά η korinthiannews.gr αλλά η ίδια η ανακοίνωση του ιατρικού συλλόγου Κορινθίας!

Μπράβο λοιπόν στους γιατρούς γι΄ αυτό που κατάφεραν από ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! Μόνο που δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε όπως θα έπρεπε την επάνοδο μίας γιατρού που εργάζεται για περίπου 15 χρόνια! Όπως και να έχει καλό θα ήταν να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά

Η ανακοίνωση από τον ιατρικό σύλλογο Κορινθίας στις 21 Απριλίου 2023:

ΣΣ. Σύμφωνα με αυτά που επίσης διαβάζουμε στην παραπάνω ανακοίνωση ρωτάμε: Πόσοι γιατροί θα έπρεπε να υπάρχουν για να λειτουργήσει στοιχειωδώς το νοσοκομείο Κορίνθου και πόσες ειδικότητες;

Τα ΤΕΠ του νοσοκομείου Κορίνθου, αν δεν κάνουμε λάθος, σύμφωνα με το οργανόγραμμα (του νοσοκομείου) είναι ανεξάρτητο τμήμα και επανδρώνεται σύμφωνα με το ΦΕΚ λειτουργίας των ΤΕΠ από συγκεκριμένες ειδικότητες! Ρωτάμε λοιπόν τους αρμοδίους πόσες οργανικές θέσεις και ποιες ειδικότητες αυτή τη στιγμή καλύπτουν τα ΤΕΠ του νοσοκομείου Κορίνθου και πόσοι βάσει ΦΕΚ έπρεπε να υπηρετούν; Οι υπόλοιποι 8 γιατροί που αναφέρονται στην παραπάνω ανακοίνωση έχουν πάρει έγκριση από το υπουργείο και είναι έτοιμοι για προκήρυξη; Για να ξέρουμε σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε.

Επειδή ασχολούμαστε χρόνια με το νοσοκομείο Κορίνθου κάνοντας συνεχή ρεπορτάζ και επειδή είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΜΕ που τα γράφει ΟΛΑ είναι φυσικό να μας δημιουργούνται κάποιες απορίες σε ότι βλέπουμε ή διαβάζουμε!

Ίσως είμαστε δυσάρεστοι σε κάποιους αλλά ο στόχος μας είναι το ΚΑΛΟ του νοσοκομείου Κορίνθου, όπως για το ίδιο ΠΑΛΕΥΟΥΝ οι γιατροί και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κορίνθου, ώστε να λυθούν προβλήματα που υπάρχουν και δεν έχουν λυθεί επι διοίκησης του Γ. Καρπούζη!