Η αντιπολίτευση συνεχίζει να …κάνει διακοπές στο δήμο Κορινθίων!

Το είδαμε ξανά στην αρχή της εβδομάδας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίων στο δήμο Κορινθίων!

Η αντιπολίτευση συνεχίζει να …κάνει  διακοπές στο δήμο Κορινθίων! …Το έχει κάνει σύστημα να μην πηγαίνει στις συνεδριάσεις! Λες και για το λόγο αυτό τους ψήφισαν οι δημότες!!!

Οι συνδυασμοί των Σταυρέλη και Πνευματικού εκτεθειμένοι! …Τα ίδια κόλπα πήγαν να κάνουν σε προηγούμενες συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανήκουν στην παράταξη του Νανόπουλου αλλά φαίνεται πως …για την ώρα συμμορφώθηκαν (υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις).

Στην τελευταία όμως συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου φάνηκε …η γύμνια των συμβούλων της αντιπολίτευσης! Απαρτία υπήρξε στη συνεδρίαση γιατί έδωσαν το παρόν κυρίως οι σύμβουλοι του Νανόπουλου

Από τον Σεπτέμβρη …που «φθινοπωριάζει», …είναι μελαγχολικός ο καιρός …και τελειώνουν οι διακοπές οι “κοπανατζήδες” δημοτικοί σύμβουλοι ίσως …την δουν διαφορετικά και να επιστρέψουν!

Σας το γράφουμε ξανά: Δεν σας εξέλεξαν γι΄αυτό όμως οι δημότες! Πάρτε το χαμπάρι όσο είναι νωρίς!

ΣΣ. Η αντιπολίτευση έχει κάθε λόγο να είναι στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων κάνοντας και σκληρή κριτική στην εκάστοτε δημοτική αρχή γι΄αυτά που δεν κάνει. Στο δήμο Κορινθίων από ότι φαίνεται το είδαν διαφορετικά! …Συνεχίστε έτσι! Εδώ είμαστε και θα τα λέμε…

Κ.Ν