“Η Γη Θα Σειστεί Και Σαν Διάττων Αστέρας Θα Μετακινηθεί Απ’ Τη Θέση Της”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Γη Θα Σειστεί Και Σαν Διάττων Αστέρας Θα Μετακινηθεί Απ’ Τη Θέση Της – Η Ενότητα Είναι Ανεπιθύμητη Όπως Είναι Ανεπιθύμητη Και Η Αγάπη

18 Φεβρουαρίου 1993

Άφησα τον Ουρανό για να σας πλησιάσω, αλλά Με ακούσατε εσείς; Άφησα το Θρόνο Μου για να έρθω μέχρι το δωμάτιό σας να επιζητήσω τη φιλία σας και να σας θυμίσω πως είστε κληρονόμοι της Βασιλείας Μου. Άφησα την Κατοικία Μου και πήρα το δρόμο της ερημιάς να σας αναζητήσω. Ο Κύριος των ουρανών δεν σας αρνήθηκε την Αγάπη Του, ποτέ! Επέτρεψα στα μάτια σου, δημιουργία, να αντικρίσουν έναν Βασιλιά στη λαμπρότητά Του, για να σε προσελκύσω.

Για να τιμήσω το Όνομά Μου, ξύπνησα τους νεκρούς να σας κηρύξουν τη Βασιλεία Μου. Πού είναι η απάντησή σας; Κι εσείς που μιλάτε περί Ενότητας, πιστεύετε πως θα σας ενώσουν τα άδεια λόγια; Ποιος από σας είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει όλες του τις ανέσεις και να Με ακολουθήσει; Πείτε Μου, ποιος από σας θα είναι ο πρώτος που θα βάλει τέλος στην αγωνία Μου και στους στεναγμούς Μου για Ενότητα και Ειρήνη πριν έρθει η Ώρα; Η Ώρα αυτή που κάνει όλους τους αγγέλους Μου να τρέμουν.

Ποιος ανάμεσά σας είναι η ψυχή που θα σπείρει στα έθνη σπόρους Αγάπης και Ειρήνης; Ποιος, για χάρη Μου, θα ακολουθήσει πιστά το Φως, επικαλούμενος το Όνομά Μου μέρα και νύχτα; Ποιος απ’ όλους σας θα είναι ο πρώτος που θα βάλει τα πόδια του στα ματωμένα Αχνάρια Μου; Με γυρεύετε ειλικρινά; Να, πλησιάζουν οι μέρες που θα έρθω με βροντή και με Φωτιά, αλλά θα βρω προς μεγάλη Μου θλίψη πολλούς από σας ανίδεους και σε βαθύ ύπνο!

Σου στέλνω δημιουργία, τον ένα αγγελιαφόρο μετά τον άλλο για να γκρεμίσω την αδιαφορία σου, αλλά έχω βαρεθεί την αντίδρασή σας και την απάθειά σας. Έχω βαρεθεί την ψυχρότητά σας. Έχω βαρεθεί την αλαζονεία και την ακαμψία σας όταν πρόκειται να συναχθείτε για να ενωθείτε. Γεμίσατε και ξεχειλίσατε το Ποτήρι της Ζάλης. Μεθυσμένοι από τη δική σας φωνή, εναντιωθήκατε στη Φωνή Μου, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα. Σύντομα θα πέσετε γιατί με τις παραπλανητικές ανοησίες της δικής σας φωνής, εναντιωθήκατε στη Φωνή Μου. Η Εκκλησία Μου φυσικά, είναι ερειπωμένη εξαιτίας της διαίρεσής σας. Δεν ακολουθείτε τις συμβουλές Μου και δεν εφαρμόζετε τις επιθυμίες Μου από έλλειψη πίστης, αλλά θα εκθέσω την καρδιά σας μπροστά σας και σε όλο τον κόσμο. Θα αποκαλύψω πως σχεδιάζατε κρυφά να καταστρέψετε το Νόμο Μου.

Η έκτη σφραγίδα είναι έτοιμη να ανοίξει και θα βυθιστείτε όλοι στο σκοτάδι και δεν θα υπάρχει φωτισμός αφού ο καπνός που θα βγαίνει από την Άβυσσο θα μοιάζει με τον καπνό που βγάζει ένα αναμμένο καμίνι, και ο ήλιος και η ατμόσφαιρα θα σκοτεινιάσουν. Και με το Ποτήρι Μου της Δικαιοσύνης, θα σας κάνω να μοιάζετε με φίδια, με οχιές. Θα σας κάνω να σέρνεστε με την κοιλιά σας και να τρώτε χώμα τις σκοτεινές αυτές μέρες. Θα σας συνθλίψω καταγής για να σας θυμίσω πως δεν είστε καλύτεροι από οχιές … Θα ασφυκτιάτε και θα πνίγεστε από τις αμαρτίες σας.

Επάνω στο θυμό Μου θα σας ποδοπατήσω, θα σας συντρίψω πάνω στην οργή Μου! Βλέπετε; Οι τέσσερις άγγελοί Μου στέκονται ανυπόμονοι γύρω απ’ το Θρόνο Μου, περιμένοντας τις προσταγές Μου. Όταν θα ακούσετε βροντές και θα δείτε λάμψεις από αστραπές να ξέρετε πως ήρθε η Ώρα της Κρίσης Μου. Η γη θα σειστεί και σαν διάττων αστέρας θα μετακινηθεί απ’ τη θέση της, ξεριζώνοντας βουνά και νησιά. Ολόκληρα έθνη θα εξαφανιστούν. Ο ουρανός θα εξαφανιστεί όπως τυλίγεται με μιας ένα κυλινδρικό χειρόγραφο, όπως το είδες στο όραμά σου,κόρη. Μεγάλη αγωνία θα καταλάβει όλους τους κατοίκους. Και αλλοίμονο στον άπιστο! Άκουσέ Με: Ακόμα κι αν σου πουν οι άνθρωποι σήμερα: «Α, μα ο Ζωντανός Θεός θα μας σπλαχνιστεί, η προφητεία σου δεν είναι απ’ το Θεό αλλά απ’ το νου σου,» πες τους: «αν και φημίζεστε πως είστε ζωντανοί, είστε νεκροί. Η δυσπιστία σας σας καταδικάζει, αφού δεν θελήσατε να πιστέψετε τον καιρό του Ελέους Μου και απαγορέψατε στη Φωνή Μου να διαδοθεί μέσα από τα όργανά Μου για να προειδοποιήσει και να σώσει τα πλάσματά Μου, και θα πεθάνετε μαζί με τους κακούς.

Όταν έρθει η Ώρα του Σκότους, θα σας δείξω τα σπλάχνα σας. Θα αναποδογυρίσω την ψυχή σας κι όταν την δείτε μαύρη σαν κάρβουνο, δεν θα νιώσετε μόνο μεγάλη απελπισία, αλλά θα χτυπάτε και το στήθος σας με αγωνία λέγοντας πως το δικό σας σκοτάδι είναι πολύ χειρότερο απ’ το σκοτάδι που σας περιβάλλει.

Όσο για σένα, έτσι θα δείξω τη Δικαιοσύνη Μου στα έθνη και όλα τα έθνη θα αισθανθούν την κρίση Μου όταν έρθει εκείνη η Ώρα. Θα κάνω την ανθρώπινη ζωή σπανιότερη από ποτέ. Και τότε, όταν μαλακώσει η οργή Μου, θα στήσω το Θρόνο Μου μέσα στον καθένα σας και μαζί, με μια φωνή, με μια καρδιά και μια γλώσσα θα υμνήσετε Εμένα, το Αρνίο. (απόσπασμα)

Αρκετά για σήμερα, Βασούλα Μου. Μην πικραίνεσαι για τους δικούς σου, κι ας μην ταράζεται, ψυχή, η καρδιά σου. Θα σε δείξω στον κόσμο σαν ένα σημάδι ενότητας. Θα γίνεις αντικείμενο αντιλογίας και απόρριψης αλλά ξέρεις τώρα γιατί: γιατί η ενότητα είναι ανεπιθύμητη, όπως είναι ανεπιθύμητη και η Αγάπη σε πολλές καρδιές. Χάθηκε η ειλικρίνεια…

Έλα, εμείς;

Ναι, Κύριέ Μου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…