“Η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον Ήλιο”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Γυναίκα Που Είναι Ντυμένη Τον Ήλιο

20 Μαρτίου 1996

Αγαπημένη Μου, έλα να μάθεις: Ποιος Με εξύμνησε περισσότερο; Θα σου πω ποιος Με εξύμνησε περισσότερο: η Νέα Εύα. Ναι! Η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο, με το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της, και στο κεφάλι της στεφάνι με δώδεκα αστέρια. Επειδή Εγώ, που δημιούργησα τον ουρανό, τη γη, τη θάλασσα κι όσα υπάρχουν σ’ αυτά, την τοποθέτησα πάνω από όλα αυτά.

Η Βασίλισσα του Ουρανού στέκεται πάντα δίπλα στο Θρόνο του Υψίστου. Όσο απέχει ο ουρανός από τη γη είναι το μεγαλείο του Ονόματός Της, του Ονόματός Της που περιβάλλεται με φως. Ας λυγίσουν όλα τα γόνατα μπροστά σε Εκείνη που φέρει τον Ιερό Τίτλο:

Μητέρα του Θεού.

Στα Παρθενικά της σπλάχνα, Με δόξασε με το να δεχθεί Εμένα, τον Άμωμο Αμνό, και να γίνει ναός για το Ναό. Έλα να ψάλλεις προς τιμήν Της ένα νέο άσμα, όλοι οι κάτοικοι της γης ας τιμήσουν την Άμωμη Καρδιά της, το Θυσιαστήριο μέσα στο οποίο συνελήφθην και έγινα Θεάνθρωπος. Κανείς άλλος δεν Με δόξασε όπως η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο.

Ναι! είναι τόσο θαυμαστά ωραία με την τέλεια Αγάπη Της που τα νησιά, τα βουνά, οι λόφοι, οι κοιλάδες και οι πηγές, όλα υποκλίνονται στο διάβα Της. Και σήμερα όπως χτες, όταν η Ωραιότερη Αγάπη διασχίζει τη γη, περιστοιχισμένη από τους Αγγέλους Μου που δεν παύουν να θαυμάζουν με τα μάτια τους την Θαυμαστή, την Αγιωτέρα όλων των Παρθένων, εκστατικοί μπροστά στην ομορφιά του Αριστουργήματος του Πατέρα Μου, όταν διασχίζει τη γη, μεσολαβεί στοργικά και αποκρίνεται στις παρακλήσεις σας.

Ακούστε Με: η Ιερή Μου Καρδιά είναι ο ουρανός σας, δημιουργία. Η Ιερή Μου Καρδιά που πολλοί από σας αρνούνται και περιφρονούν, είναι ο Ουρανός σας. Ο Παράδεισός σας, η Βασιλεία σας. Το Μερίδιό σας, ο τόπος της ανάπαυσής σας για την αιωνιότητα. Πλησιάστε λοιπόν τούτη την Καρδιά που σας αγαπά και θα χαρίσω, από την Καρδιά Μου στην καρδιά σας, αμέτρητες ευλογίες για να κάνω την ψύχη σας ωραία σαν την άνοιξη, να κάνω την ψυχή σας έναν πύργο από φίλντισι, έναν παράδεισο για Μένα μόνο. Πώς μπορεί να αμφιβάλλει κανείς για την Αγάπη Μου; Αχ, αγαπημένοι, κάθε φορά που αμφιβάλλετε για την Αγάπη Μου, ο ήλιος σκοτεινιάζει από τη θλίψη Μου…

Σήμερα θέλω να σας αποκαλύψω, μες στη μεγάλη Μου Αγάπη, την Καρδιά της Μητέρας Μου.

” Ω, αριστούργημα του Πατέρα Μου! Θαυμαστό αριστούργημα του Γιαχβέ! Νύμφη του Αγίου Μου Πνεύματος! Λαμπρή Μου Τράπεζα! Η Καρδιά Σου, αγαπημένη των Αγαπημένων, είναι ενωμένη με την δική Μας! Η Καρδιά Σου είναι ο κλεισμένος Μου κήπος, μια σφραγισμένη πηγή. Η Καρδιά Σου είναι Πηγή κήπων. Η Καρδιά Σου, ω Λατρευτή, είναι ο Θρόνος Μου πάνω στον οποίο τιμήθηκα. Καρδιά της Καρδιάς, την οποία έστεψα ενώπιόν Μας και ενώπιον όλης της ουράνιας αυλής Μου, πώς μπορεί κάποιο από τα πλάσματά Μου να αρνείται την Καρδιά Σου; Εσύ, η Κιβωτός της δύναμης, ντυμένη με αρετές, το Νέο Μου Άσμα, η Άρπα Μου, το Οχύρωμά Μου, Εσύ που σαγηνεύεις τον Ποιητή του ουρανού και της γης με τη μεγαλοπρέπειά Σου, Εσύ που στέκεσαι ενώπιών Μας, παραστέκεσαι σε όσους Σε επικαλούνται. Κι όμως, πώς έπεσε τόσο χαμηλά ο άνθρωπος και πήρε τον απατηλό δρόμο να αρνηθεί την Καρδιά Σου;”

Δεν άκουσες, δημιουργία, πως Εγώ είμαι η Καρδιά της Καρδιάς Της, η Ψυχή της Ψυχής Της, το Πνεύμα του Πνεύματός Της; Δεν άκουσες πως οι δύο Μας Καρδιές είναι ενωμένες σε Μία; Συλλογίσου την Καρδιά Μου που φέρνει τη Λύτρωση, συλλογίσου την Καρδιά Της που συνεργεί στη Λύτρωση. Συλλογίσου την Χαρά της Καρδιάς Μου, που ανατέλλει σαν την αυγή για να φωτίσει το σκοτάδι της γης, συλλογίσου την Καρδιά της Βασίλισσας που φωτίζει την ανθρωπότητα, και με τη λάμψη Της επισκιάζει όλους τους αστερισμούς μαζί. Πιο λαμπρή κι από τον ήλιο, απαστράπτουσα σαν τη Δόξα Μου χάρη στη μοναδική Της τελειότητα. Συλλογίσου την έμψυχη Τράπεζα του Θεού σου. Συλλογίσου και τίμησε περίσσια τον Θρόνο Μου, όπως την τιμώ Εγώ.

Μη ρωτάς: “πώς είναι δυνατόν ο Ύψιστος να Της έχει παραχωρήσει έναν τόσο υψηλό Θρόνο στις Ουράνιες Αυλές Του;” Όχι μόνο Την όρισα Βασίλισσα των Αγγέλων Μου και των δημιουργημάτων Μου, αλλά Την όρισα να είναι και ο Θρόνος Μου. Η Βασίλισσα του ουρανού και της γης είναι ο Θρόνος του Βασιλέως των βασιλέων, γιατί Εγώ, ο Κυρίαρχος όλων, Της έδωσα την πρώτη θέση στην Ιερή Μου Καρδιά.

Προορισμένη να γίνει η Λαμπρή Κορώνα Μου, προορισμένη να γίνει το δοχείο του Αληθινού Φωτός που έλαβε σάρκα από το γένος του Δαβίδ, προορισμένη να γίνει η τιμή Μου και το καύχημά Μου, το Πνεύμα, μαζί με Εμένα και τον Πατέρα, είπαμε:

“Κεχαριτωμένη Μαρία, είμαστε μαζί σου. Δεν θα σου κρύψουμε κανένα μυστικό, η Πνοή Μας θα γίνει πνοή σου, απαύγασμα της Δόξας Μας, Μαρία, εικόνα της Καλοσύνης Μας, σου δίνουμε την Ειρήνη Μας στην Καρδιά Σου. Μέσα στην τέλεια αυτή Καρδιά Εγώ, ο Υιός, θα θριαμβεύσω. Η Καρδιά Μας θα γίνει καρδιά σου, ένα φλογερό καμίνι θεϊκής αγάπης. Η Ψυχή Μας θα γίνει Ψυχή Σου, ένας μεγαλόπρεπος θησαυρός, ένας Παράδεισος για Εμάς. Το Πνεύμα Μας θα γίνει Πνεύμα Σου. Ναι, επειδή όποιος ενώνεται μαζί  Μας, γίνεται ένα πνεύμα με Εμάς.” 

Αυτή είναι που προικίσαμε με τόσες χάρες, Αυτή είναι που απορρίπτεται από πολλούς, κι όμως είναι το βάλσαμο των ματιών σας, το φάρμακο των πληγών σας, η σπλαχνική ικεσία προς τον Αιώνιο Πατέρα για τις δεήσεις σας. Η μεσίτρια και συνήγορος για την ψυχή σας.

Άνθρωπε αδύναμε … Η Νύμφη του Αγίου Μου Πνεύματος είναι ο Ναός του Ναού, η γη της επαγγελίας για τους αδύναμους και τους ταλαίπωρους, η εικόνα του αιωνίου Φωτός Μου. Η παρηγορήτρια του Παρηγορητή σου είναι παρηγοριά στις θλίψεις σας… Τι έχει να πει ο άνθρωπος; Τι μπορεί να πει ο άνθρωπος όσο βρίσκεται σε τούτη την πρόσκαιρη ζωή; Πώς μπορεί με το φθαρτό του σώμα να ανακαλύψει τα ουράνια πράγματα, όλα όσα έκανε το παντοδύναμο Χέρι του Πατέρα Μου, όταν η ψυχή του είναι βαριά από την αμαρτία; Εξουσιάζεις το πνεύμα σου, άνθρωπε, χωρίς φως, χωρίς σύνεση.

Άνοιξε σήμερα την καρδιά σου, άνθρωπε, και όλα τα μυστήρια που σου φάνταζαν απύθμενα, θα σου αποκαλυφθούν μέσα στο Θείο Φως Μου το Τρισάγιο, και θα καταλάβεις ποια είναι η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο. Και τότε, όλη σου η ύπαρξη θα εξυψωθεί και η καρδιά σου θα χαρεί και θα εκστασιαστεί όταν τα μάτια σου ξεσκέπαστα, θα δουν την Ευλογημένη Καρδιά των ευλογημένων καρδιών, την Αγιωτέρα των αγίων, την Ασύγκριτη Καρδιά, να φλέγεται από απέραντη αγάπη, μια φωτιά δυνατή και τόσο λαμπερή.

Και τότε θα καταλάβεις, φίλε Μου, τι είναι Αρετή και πώς μέσα σε τούτη την ενάρετη Παρθενική Καρδιά, Εγώ, ο Θεός, έγινα Θεάνθρωπος. Θα δεις τη Μητέρα του Σωτήρα σου, τη Μητέρα των προφητών, τη Μητέρα των μαθητών, τη Μητέρα των χαρισμάτων, τη Μητέρα του Θριάμβου, τη Μητέρα των άπειρων χαρίτων, τη Μητέρα της απαράμιλλης Λύτρωσης. Τον Αμπελώνα της Αληθινής Αμπέλου, την Οδό προς την Οδό που οδηγεί τους πάντες σε Μένα, την ανοιχτή Πύλη του Ουρανού για να εισέλθουν όλοι και να έχουν αιώνια ζωή.

Δεν πρόσεξες πως μαλακώνει η Καρδιά Μου και ευνοεί πάντα την Καρδιά Της; Πώς μπορώ στην Καρδιά αυτή που βάσταξε τον Βασιλιά σας, να Της αρνηθώ ό, τι Μου ζητήσει; Όλοι οι πιστοί ευλογήστε την Καρδιά Της γιατί, ευλογώντας την Καρδιά Της, ευλογείτε Εμένα.

Βασιλική και λατρευτή θα Την ανακηρύξετε όταν Την γνωρίσετε. Ύψωσε λοιπόν τα μάτια σου, δημιουργία, στη θέα της Καρδιάς Της και σου υπόσχομαι πως δεν θα πάψεις ποτέ να ακτινοβολείς. Η καρδιά σου θα υψωθεί στο καμίνι της Καρδιάς Της και, σκιρτώντας από χαρά, θα μπεις στην Καρδιά Της όπως μπαίνει κανείς σε έναν ωκεανό αγάπης,  αφού τα πλούτη της Καρδιάς Της είναι πλατιά σαν τη θάλασσα που στρέφεται σε σένα κι εσύ σ’ αυτή τη θάλασσα. Τα Πλούτη του ουρανού και της γης βρίσκονται όλα στην Καρδιά Της και μπορούν να γίνουν όλα  δικά σου!

Αν και η νύχτα σκεπάζει ακόμη το νου και την καρδιά σου, σήκω! Σήκω και στρέψε τα μάτια σου στη λαμπρή θέα της Καρδιάς Της, που πολλοί προφήτες θέλησαν να δουν στον καιρό τους αλλά δεν μπόρεσαν. Σήκω και ψάλλε ένα νέο ύμνο στον Ύμνο της Αγίας Τριάδος, ψάλλε και πες: «Αδελφοί! Αδελφές! Ελάτε να καλυφθείτε από τον Μανδύα της Χάριτος μέσα στη Χάρη. Ελάτε να καλυφθείτε από το Φως της Βασίλισσας. Ελάτε να καλυφθείτε από Εκείνην που επισκιάστηκε από το Άγιο Πνεύμα.» Δεν ακούσατε πως τα έθνη θα έρθουν στο Φως Της και οι βασιλείς στη λάμψη της ανατολής Της, όταν η Καρδιά Της θριαμβεύσει τελικά με τη δική Μου Καρδιά; Κάτι που παραμένει ένα  μυστήριο για τους πλούσιους στο πνεύμα, αλλά για τους φτωχούς και τους ταπεινούς μια Ευλογία που τόσο λαχταρούσαν …

Ω, ελάτε! Πριν σας προλάβει το ρεύμα της αμαρτίας! Ελάτε μέσα σ’ αυτή την Κιβωτό που μπορεί να σας σώσει. Μην είστε σαν τους προγόνους σας τον καιρό του Νώε που δεν άκουσαν. Ελάτε μέσα στην Κιβωτό και θα σωθείτε από τα ορμητικά νερά της αμαρτίας και δεν θα χαθείτε στον χείμαρρο της αμαρτίας. Ελάτε να γίνετε τα υιοθετημένα παιδιά της Μεσίτριας, σαν αποτέλεσμα της αφιέρωσής σας σ’ Αυτήν.

Όταν αφιερωθείτε σ’ Αυτήν, θα αφιερωθείτε σε Μένα. Κάθε αφιέρωση προς τιμήν της Καρδιάς Της, θα απλώνεται και θα ανεβαίνει προς Εμένα γιατί η ένωσή Μας είναι τέλεια. Με την αφιέρωσή σας στην Καρδιά Της, θα αντιληφθείτε καλύτερα τις εντολές Μου μέσα στο Φως Της, αφού η Καρδιά Της θα καθοδηγεί τα βήματα σας καιθα σας κρατάει από το χέρι ο Θρόνος των Χαρίτων. Πόσο ευλογημένοι θα είστε όταν επαναλαμβάνετε την αφιέρωσή σας στην Καρδιά Της!

Ελάτε σε Εκείνην, την τόσο Ευλογημένη, που δείχνει στα παιδιά Της τη Μητρική Της Αγάπη, δείχνοντάς τους το δρόμο για τον ουρανό. Ελάτε στη συνεργό του Λυτρωτή σας, που η Καρδιά Της γεμάτη αγάπη, προσφέρθηκε κι αυτή να τρυπηθεί για χάρη σας. Ελάτε να τιμήσετε τούτη την Καρδιά, σα Λαμπάδα φωτεινή, που φωτίζει μέσα κι έξω δίπλα στη δική Μου Καρδιά!

Ελάτε σε Εκείνην, την τόσο Ευλογημένη, που δείχνει στα παιδιά Της τη μητρική Της Αγάπη, δείχνοντάς τους το δρόμο του ουρανού. Ελάτε στη συνεργό του Λυτρωτή σας, που η Καρδιά της  γεμάτη αγάπη, προσφέρθηκε κι αυτή να τρυπηθεί για χάρη σας. Ελάτε να τιμήσετε τούτη την Καρδιά, σα Λαμπάδα φωτεινή, που φωτίζει μέσα κι έξω, δίπλα στη δική Μου Καρδιά.

Αν λέτε: «Δεν έχουμε ανάγκη την Καρδιά Της», μάθετε ότι στην πραγματικότητα λέτε: «Δεν έχουμε ανάγκη την Καρδιά του Κυρίου!» Μάθε, άνθρωπε αδύναμε, πως η Ιερή Μου Καρδιά και η Άμωμη Καρδιά της Μητέρας σου είναι τόσο ενωμένες, που χάρη στην τέλεια ένωσή τους οι Δυο αυτές Θείες Καρδιές γίνονται Ένα. Σε βεβαιώνω: αν γνωρίσεις την Καρδιά Της, όχι μόνο θα γνωρίσεις τη δική Μου Καρδιά αλλά και την Καρδιά του Πατέρα. Δεν είπα ότι είμαι ενωμένος με τον Πατέρα και ο Πατέρας με Μένα; Αν είμαι ενωμένος με τον Πατέρα και ο Πατέρας με Μένα, και η Καρδιά Μου είναι ενωμένη με τον Πατέρα και η Καρδιά Του με τη δική Μου. Όποιος αρνείται πως είμαστε αχώριστοι και ενωμένοι, αρνείται τον Λόγο Μου. Μη γίνεσαι δούλος του μυαλού σου και μην αφήνεις να σε νικήσουν τα επιχειρήματα του κόσμου.

Πες Μου, ποια ανθρώπινη καρδιά είναι όμοια με την Καρδιά της Μαρίας; Δεν υπάρχει καρδιά που να μοιάζει με εκείνη της Μαρίας. Τέλεια απ’ την αρχή, αμόλυντη από τη γέννησή Της  και γεμάτη Χάρες, που υπερέχουν σε χάρη τις χάρες των Αγγέλων Μου. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι Άγγελοί Μου ρωτούσαν ο ένας τον άλλο:

“Ποια είναι Αυτή κάτω από το πέπλο Της;”

“Γιατί υποκλίνονται οι βουνοκορφές για να Την χαιρετήσουν όταν περνάει δίπλα τους;”

“Ποια είναι Αυτή με την άσπιλη Καρδιά, που αρέσει τόσο στο Θεό;”

“Είδατε πώς όλη η δημιουργία του Θεού χαμηλώνει το βλέμμα της όταν περνάει;”

“Ποια είναι Αυτή που μοιάζει με βρύση περιβολιών, με πηγή τρεχούμενων νερών;”

“Ποια είναι Αυτή, με μια Καρδιά τόσο αγνή, γεμάτη θεϊκή αγάπη, που ποθεί τον Θεό μέρα και νύχτα, νύχτα και μέρα, και σε τέλεια κοινωνία με τον Ύψιστο;”

“Ποια είναι τούτη η Παρθένος, η τόσο ταπεινή παρά τον μεγάλο της πλούτο σε αρετές και χάρες, που ο Ύψιστος Θεός δεν αφήνει ποτέ από τα μάτια Του;”

Πολλοί Άγγελοί Μου έμειναν σιωπηλοί και εκστατικοί, δεν εύρισκαν κατάλληλα λόγια…

Μέσα σε τούτη την Καρδιά, σε τούτη την Άβυσσο χάριτος άσκησα τη δύναμή Μου. Ο Δημιουργός του ουρανού και της γης, ο Δημιουργός της Χάριτος, βρήκε τον ουρανό Του  μέσα στον ουρανό, τη χάρη Του μέσα στη χάρη, για να πάρει μορφή δούλου. Ήρθα στην Θαυμαστή Ταπείνωση για να υπηρετήσω και όχι να υπηρετηθώ. Εγώ, ο Λυτρωτής όλης της ανθρωπότητας, ο αναμενόμενος Μεσσίας, ήρθα στο τέλειο αντίγραφο της Ιερής Μου Καρδιάς για να μοιραστώ τις λύπες, τις χαρές, τα παθήματα, το μαρτύριο, τα θαυματουργικά έργα, τις προδοσίες, τις αγωνίες, τη μαστίγωση και τη σταύρωση. Οι Καρδιές Μας επανόρθωσαν μαζί.

Κάθε λεπτό που έζησε η Αγία Μου Μητέρα πάνω στη γη ήταν ένας τέλειος ύμνος αγάπης, ευσπλαχνίας, ταπείνωσης και αγνότητας, ένας θησαυρός από τους θησαυρούς Μου. Ήρθα σε τούτη την Αγία Καρδιά, εικόνα και ομοίωση της Ιερής Μου Καρδιάς, για να γίνω Θεάνθρωπος, και να ακολουθήσω τα βήματά Της και αργότερα, να ακολουθήσει Εκείνη τα βήματά Μου. Είπα πως Εκείνη κι Εγώ μοιραστήκαμε τα πάντα μέχρι τον Σταυρό.

Η ένωσή Μας ήταν τόσο τέλεια που δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε, μιλούσαν οι Καρδιές Μας. Τα λόγια και οι σκέψεις Μου δεν είχαν ανάγκη μετάδοσης κατά την απουσία Μου. Με την υπέρτατη δύναμη του Αγίου Μου Πνεύματος, τα ήξερε όλα. Μέσα στην παρθενική Της Καρδιά τα ήξερε όλα, αφού κατείχε τον Θεό και ο Θεός την κατείχε. Έτσι λοιπόν η καθημερινή Της τροφή ήταν το Θέλημα του Αιώνιου Πατέρα.

Ω δημιουργία! Η Ψυχή Μου θλίβεται βαθιά όταν πολλοί από σας αρνούνται την Καρδιά Της! Και οι Άγγελοί Μου τρέμουν για τη μέρα εκείνη που θα κρίνω ένοχους αυτούς τους ανθρώπους! Αντίθετα, για όσους από σας Την τιμήσατε και Την αγαπήσατε, η Πόρτα της Καρδιάς Της θα είναι ανοιχτή για να μπείτε στον ουρανό. Και θα πω σε σένα που Την αγαπάς και Την τιμάς: «Έλα! Η αγάπη σου γι’ Αυτήν στη γη ήταν τόσο μεγάλη, που μπορείς σήμερα να φτάσεις στο δωμάτιό σου και να υποκλιθείς μπροστά στον Άγιο Ναό Μου. “

Δημιουργία, το Μεγάλο θαυμαστό Σημάδιστον ουρανό, η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον Ήλιο και κάνει τους δαίμονες να παραλύουν από φόβο, αυτό το Μεγάλο θαυμαστό Σημάδι που φωτίζει τους ουρανούς και τρομοκρατεί το Σκοτάδι, δεν είναι άλλο από τη Μητέρα Μου. Σε αντίθεση με το σκοτάδι, ανέδειξα την Παναγία Παρθένο να είναι για όλους σας τη νύχτα μια πύρινη Στήλη που θα οδηγεί τα βήματά σας, και τη μέρα ένας Ήλιος που θα φωτίζει το ζοφερό σας σκοτάδι.

Τη μέρα εκείνη που συνελήφθην δια του Αγίου Πνεύματος στα παρθενικά Της Σπλάχνα, όλοι οι δαίμονες παρέλυσαν έντρομοι, ενώ συγχρόνως στον ουρανό ένα μεγάλο πλήθος από τις επουράνιες στρατιές υμνούσαν τον Θεό και έψαλλαν: «Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία.» Έτσι λοιπόν, από τον ένα ουρανό κατέβηκα στον άλλο, από τον ένα Θρόνο στον άλλο … 

Ναι, εκεί που ευδοκιμούσαν όλες οι αρετές σαγηνεύοντας την Ιερή Μου Καρδιά με το άρωμα της τέλειας Αγάπης Της. Η Καρδιά της Τέλειας είναι απαράμιλλη και αξιαγάπητη συνάμα … Η Καρδιά Της, από τη στιγμή της Άμωμης Σύλληψής Της, ήταν μια αδιάλειπτη προσευχή, ένα θυμίαμα εξιλέωσης, μια αδιάκοπη λατρεία για τον Θεό. Αυτός είναι ο Αμπελώνας Μου16 που τον καλλιέργησε το παντοδύναμο Χέρι του Πατέρα Μου, για να ριζώσει σε τούτη τη γη η Άμπελος η Αληθινή.

Πλησιάστε την Καρδιά της Ευλογημένης σας Μητέρας που είναι σα μέρα   λαμπερή. Ελάτε να αντλήσετε από τις χάρες Της που είναι αναρίθμητες και από τη λάμψη αυτή που βγαίνει από τα Χέρια Της. Η Καρδιά Μου, που είναι γεμάτη χάρη και αλήθεια, έλαβε σάρκα στα γεμάτα χάρη και αλήθεια Παρθενικά Της Σπλάχνα. Και οι Δύο Καρδιές Μας ενωμένες τώρα, θα νικήσουν την Κακιά Πληγή, όχι με σωματική δύναμη ή ένοπλη βία, αλλά με την αγάπη και με  τη θυσία».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…