Η διώρυγα της Κορίνθου ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ και ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ! -Τι δεν απάντησε…

Από τη διώρυγα της Κορίνθου πρόσφατα μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους κατοίκους της περιοχής της Ισθμίας, αλλά και όλους τους χρήστες της Βυθιζόμενης γέφυρας ότι την Πέμπτη 18.7.2024 η γέφυρα επανατοποθετήθηκε και από την Παρασκευή 19.7.2024 είναι και πάλι διαθέσιμη για το κοινό καθώς οι εργασίες ελέγχου και δοκιμαστικής λειτουργίας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Ζητούμε ειλικρινή συγγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης. Κατανοούμε πλήρως τον αντίκτυπο που είχε αυτό το έργο στην καθημερινή σας ζωή και εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινότητας που αφορούν τις ανάγκες άλλα και γενικότερα την ευημερία της περιοχής μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε απρόσκοπτη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της γέφυρας με την μικρότερη δυνατή όχληση στις δραστηριότητες των κατοίκων της περιοχής.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την υπομονή σας όλη αυτή την περίοδο…”.

…Ας το ελπίσουμε!

Αρχικά πολύ καλά κάνατε και ζητήσατε ειλικρινή συγγνώμη (που ήταν το λιγότερο) στους κατοίκους της περιοχής για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταλαιπωρία που υπέστησαν

Ας ελπίσουμε ότι πλέον τα προβλήματα λύθηκαν οριστικά και οι κάτοικοι της περιοχής δεν θα χρειαστεί στο εξής να ταλαιπωρούνται συχνά λόγω βλαβών- συντηρήσεων και για τις δύο γέφυρες (Ποσειδωνίας και Ισθμίων)!

Βέβαια υπάρχει και άλλο θέμα με τη διώρυγα για το οποίο δεν είδαμε κάποια ανακοίνωση, για το αν έχει λυθεί το πρόβλημα! Των κατολισθήσεων μέσα στο κανάλι! Γιατί μέσα στο χειμώνα σημειώθηκαν κατολισθήσεις και σε άλλα σημεία από αυτά που γίνονται ήδη εργασίες!!! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Για πόσο ακόμα; -…Την γλίτωσαν και αυτή τη φορά!)

ΣΣ. Το μόνο που θα γράψουμε για την ώρα μην συμβεί κάποιο ατύχημα καθώς περνάει πλοίο, σκάφος…κτλ!

Κ.Ν