ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ -ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Η εκπαιδευτική ημερίδα για τον Κορινθιακό Κόλπο…

Από το δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο “Άγγελος Σικελιανός ” εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα:”Ας αφηγηθούμε στα παιδιά μας την ιστορία του Κορινθιακού κόλπου “.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης συνεργάστηκαν, ο Δήμος Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης ,Ο ΣΠΟΑΚ “ΑΡΙΩΝ”,η ΛΖ Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας,το τμήμα σχολικών δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Ένωση Προστασίας φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος Κορινθιακού και Πατραϊκού κόλπου”ΝΗΡΕΑΣ”.

Η ημερίδα απευθυνόταν στους μαθητές των Λυκείων και Γυμνασίων του Δήμου μας και παρουσιάστηκε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κυρία Ελίνα Μενούνου.

Ομιλητές ήταν η κυρία Παναγιώτα Κασίμη,προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κορινθίας και ο Γιώργος Παλαμάρης, δημοσιογράφος και εκπρόσωπος του “ΝΗΡΕΑ”.

Πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις, βοηθούν τα παιδιά μας να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την ιστορία του τόπου που κατοικούμε,αγαπούμε και πρέπει να προστατεύουμε: του Κορινθιακού κόλπου…”.